بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
11:35
جمعه 6 بهمن 1396

متوسط قیمت فروش گوشی های موبایل (ASP) در سال 2017 میلادی به رکوردی جدید رسید. اما علت این افزایش قیمت در مقایسه با سال گذشته چیست؟

 

از زمانی که کمک هزینه‌های مالی مخصوص تلفن های هوشمند توسط اپراتورها حذف شد، شاهد افزایش قیمت گوشی ها و عرضه محصولات هزار دلاری همچون گلکسی نوت 8 و آیفون ایکس بوده‌ایم. اگرچه با افزایش قیمت گوشی های چینی، مفهوم پرچمداران اقتصادی و 400 دلاری نیز کم‌رنگ‌تر از قبل شده است، اما هیچ سالی به اندازه 2017، متوسط قیمت فروش گوشی های موبایل افزایش نداشته است.
 
بنا بر گزارش مرکز تحقیقاتی GfK، متوسط قیمت فروش گوشی های موبایل در مقایسه با سال قبلی، 10 درصد افزایش پیدا کرده و به 363 دلار رسیده است، در حالی که تعداد موبایل های که به صورت جهانی فروخته شده، تنها یک درصد بیشتر شده است. افزایش ASP در کشورهایی همچون آمریکای شمالی کمتر محسوس بوده و خریداران کشورهایی مثل چین و اروپای شرقی، بیش از نقاط دیگر تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.
 
سال 2007 و زمانی که اولین نسل از آیفون رونمایی شد، برندهای بزرگ فعال در آمریکا یعنی اپل، سامسونگ و ال جی، قیمت گوشی های خود را با شیبی ملایم افزایش داده‌اند. آیفون 2007 با قیمت 500 دلار در اختیار کاربران قرار گرفته بود، در حالی که آیفون 8 با قیمت پایه 700 دلار آماده عرضه است. اولین نسل از سامسونگ گلکسی نیز با قیمت 500 دلار روانه بازار شده بود، در صورتی که گلکسی اس 8 با قیمت پایه شرم‌آور 750 دلار ارائه شد. زمانی که قیمت گوشی های محبوبی همچون آیفون ایکس و گلکسی نوت 8 افزایش پیدا می‌کند، توجیه تغییرات ارقام مربوط به متوسط قیمت فروش گوشی های موبایل کار دشواری نخواهد بود.
 
همان‌طور که در اسلایدهای ضمیمه‌شده در انتهای این مطلب می‌بینید، قیمت نسل جدید گوشی ها نسبت به نسخه قبلی آنها افزایش پیدا کرده است. البته در این لیست ما نسل جدید گوشی های شرکت گوگل همچون پیکسل 2 ایکس ال را در نظر نگرفته‌ایم؛ گوشی موبایلی که برای داشتن آن باید هزار دلار پرداخت کرد.
 
دلایل بسیار زیادی برای توجیه این افزایش قیمت وجود دارد که شاید بتوان رقابت سازندگان مختلف با یکدیگر را از جمله مهم‌ترین موارد آن در نظر گرفت. گوشی های عرضه‌شده در سال 2017 از لحاظ طراحی و مواد به کار گرفته شده در آنها تا حد قابل توجهی دگرگون شدند. بسیاری از شرکت‌ها به استفاده از نمایشگرهای 18:9 با پشتیبانی از HDR روی آوردند و حجم حافظه داخلی پایه نیز افزایش پیدا کرد.
 
به هر صورت، ما امیدواریم این روند افزایش قیمت گوشی ها در سال جاری میلادی متوقف شود چرا که پیش از این، کاربران در مرز میزان پولی که مایل به پرداخت برای یک گوشی موبایل هستند، قرار گرفته‌اند.
تعداد بازدید از این مطلب: 85
بازدید : 85
Mahdi Bahramian
11:31
جمعه 6 بهمن 1396

 وزیر تعاون، کار و رفاه تأمین اجتماعی در خصوص واردات گوشی های آیفون از سوی سازمان تأمین اجتماعی گفت: سود واردات این گوشی ها به خانواده تأمین اجتماعی که همان کارگران و بازنشسته ها هستند، می رسد.

علی ربیعی درباره ورود سازمان تأمین اجتماعی به بازار گوشی های آیفون و واردات آن به کشور گفت: آیا قاچاقچی باید این گوشی ها را وارد کند یا سازمان تأمین اجتماعی که سود آن به خانواده بزرگ کارگران و بازنشسته ها می رسد؟
 
وی تاکید کرد: پول و سود سازمان تأمین اجتماعی متعلق به کیست؟ سود این سازمان متعلق به ۴۰ الی ۵۰ میلیون کارگر و بازنشسته این سازمان است، با این وجود آیا قاچاقچی وارد کننده باشد ؟
وزیر تعاون، کار و رفاه تأمین اجتماعی با اشاره به سرمایه گذاری برای ذی نفعان سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد: اگر قرار است با پول بازنشسته ها سرمایه گذاری برای بین نسلی داشته باشیم چه باید انجام دهیم؟
 
وی ادامه داد: باید برگ سبز بگیریم ، ضمن رعایت موارد قانونی واردات انجام دهیم که سودی برای بازنشسته ها و کارگران داشته باشد.
ربیعی خاطر نشان کرد: هر فردی که برگ سبز داشته باشد می تواند وارد کننده باشد، جوی که به راه افتاده است به اعتقاد من اشخاصی هستند که غیرقانونی این برند از تلفن همراه را وارد می کنند.
وی در خاتمه تاکید کرد: در حال حاضر کسی این برند را وارد می کند که سودش به کارگران و بازنشسته ها رسیده است.
تعداد بازدید از این مطلب: 36
بازدید : 36
Mahdi Bahramian
8:43
جمعه 6 بهمن 1396

 طبق اطلاعاتی که به تازگی در دسترس قرار گرفته است اپل به تازگی توانسته است با همکاری کمپانی LG Chem، باتری‌های L شکل جدیدی را تولید کند. انتظار می‌رود این باتری‌ها در نسل جدید از گوشی‌های آیفون اپل به کار گرفته شوند.

 
پیش از معرفی و عرضه گوشی آیفون X از سوی اپل، شایعاتی منتشر شد که نشان‌ می‌داد این محصولات قرار است برای اولین بار از باتری‌های جدید و L شکلی بهره ببرند که ضمن کاهش فضای استفاده شده درون بدنه، ظرفیت و شارژدهی عالی را هم در اختیار کاربران قرار دهد. اگرچه این شایعات به نوعی به واقعیت پیوست اما پس از کالبدشکافی گوشی‌های آیفون X مشخص شد که اپل به جای استفاده از باتری‌های L شکل، دو سلول مجزا را به این صورت در بدنه این محصولات قرار داده است.
 
اما براساس گزارش‌های جدید گفته می‌شود که اپل این بار قرار است در گوشی‌های آیفون سال 2018، شایعه استفاده از این باتری‌های L شکل را به واقعیت مبدل کند. براساس اطلاعات موجود در این گزارش‌ها اپل توانسته است با همکاری نزدیک ال‌جی، باتری‌های لیتیوم یون L شکلی را تولید کند که ضمن فراهم کردن یک ظرفیت شارژدهی عالی فضای کمی را هم اشغال می‌کند و همچنین موجب کاهش وزن کلی محصولات می‌شود.
 
این گزارش همچنین اعلام کرده است که اپل و LG Chem هم اکنون مشغول تولید آزمایشی این باتری‌ها در یک کارخانه مستقل در شهر Nanjing چین هستند و قصد دارند در صورت تایید این محصولات، تولید انبوه باتری‌های با ظرفیت بالاتر را برای گوشی‌های آیفون XS و XS پلاس آغاز کنند. شایعات اخیر نشان می‌دهند این باتری‌های L شکل قادر هستند ظرفیت‌هایی در حدود 3000 میلی آمپر ساعت داشته باشند.
 
 
گفته می‌شود اپل قصد دارد در کنار این محصولات از یک گوشی با ارزش خرید بالا با نام آیفون 9 نیز رونمایی کند که دارای یک نمایشگر 6.1 اینچی LCD است. به نظر می‌رسد این گوشی از باتری‌های با ظرفیت کمتری برخوردار است که دارای شکل L نیز نیستند.
تعداد بازدید از این مطلب: 35
بازدید : 35
Mahdi Bahramian
8:32
جمعه 6 بهمن 1396

 بخش تلفن های همراه شرکت ال جی با نرخ بالایی هنوز هم در حال ضرر دادن است.

در گزارش فصل چهارم سال ۲۰۱۷ میلادی، ال جی ضرر خود را ۱۹۲.۳۳ میلیون دلار اعلام کرد که نسبت به ۳۳۱.۳۷ میلیون دلار سال گذشته رقم کمتری است اما هیچ علائمی مبنی بر بهبود شرایط وجود ندارد.
طی دو سال گذشته، ال جی موبایل فقط در یک فصل (دوره سه ماهه) گزارشی از عملکرد مثبت خود ارائه داده و آن هم سه ماهه ابتدایی ۲۰۱۷ با ۳.۲ میلیون دلار سود بود. به جز این، باید به سه سال قبل و سه ماهه ابتدایی ۲۰۱۵ بازگردید تا دوباره سوددهی بخش موبایل ال جی را ببینید.
 
فروش بخش موبایل در دوره سه ماهه گذشته ۱۰.۵۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به ۱۱.۷۱ میلیارد دلار سال ۲۰۱۶ کمتر است. این در حالی است که ۲۰۱۶ شاهد رشد ۱۰.۸ درصدی نسبت به ۲۰۱۵ بود.
ال جی دلیل این اتفاقات را بازار چالشی و قدرتمند برندهای چینی اعلام کرده. اوپو، ویوو، هوآوی، شیائومی و بسیاری دیگر طی سال های گذشته بخش بزرگی از بازار را تصاحب کرده اند و از سهم ال جی و شرکت های دیگر کاسته اند.
با این حال، ال جی می گوید که V30 فروش خوبی را در کنار تلفن های همراه پریمیوم دیگر تجربه کرده. ماه آینده کنگره جهانی موبایل برگزار خواهد شد و باید دید که بخش موبایل شرکت ال جی چه فعالیتی را در پیش خواهد گرفت.
 
هوانگ جئونگ-هوان مدیرعامل جدید بخش موبایل ال جی است و زمان زیادی را در بخش تحقیق و توسعه فعالیت داشته. شاید تجربه او بتواند به کمک ال جی آمده و سبب احیای دوباره شرکت شود.
به جز بخش موبایل اما ال جی عملکردی بسیار عالی داشته.
سود کلی ۲.۲۳ میلیارد دلاری ال جی در این سه ماهه، بیشترین میزان سودی است که ال جی به صورت سالانه از ۲۰۰۹ تاکنون کسب کرده. لوازم خانگی و بخش تلویزیون این شرکت بسیار قدرتمند عمل کرده.
 
موفقیت بخش های دیگر سبب می شود که فکر کنید ال جی تا چه زمانی ضرردهی بخش موبایل را تحمل خواهد کرد ولی مشخص نیست این شرکت چه رویه ای در پیش می گیرد.
سونی هم مثل ال جی بخش های سودده بسیاری دارد و از این جهت تمرکز را از روی بخش موبایل برداشت و جلوی ضرر را گرفت ولی اچ تی سی که بخش سودده دیگری ندارد مجبور شد تا قسمت بزرگی از کسب و کار موبایل خود را به گوگل بفروشد تا به مشکلات بزرگتری نرسد.
تعداد بازدید از این مطلب: 31
بازدید : 31
Mahdi Bahramian
1:56
جمعه 6 بهمن 1396

 مطلب زیر از وبسایت آی تی رسان بازنشر گردیده است و انتشار آن {zoom tech} خبر به معنی تایید بخشی یا تمام مطلب نمی باشد.

 

وسیله بازی دقیقا به اندازه خود بازی جذابیت دارد! در گذشته‌ای نه چندان دور لپ‌تاپ‌های گیمینگ اغلب فانتزی بودند؛ اگر شما به اندازه کافی هزینه می‌کردید می‌توانستید لپ‌تاپی بخرید که شاید قادر به اجرای اکثر بازی‌های جدید بود؛ اما هنوز هم می‌بایست با یک سری از مسایل دست به گریبان می‌شدید؛ از پایین آمدن کیفیت بازی گرفته تا کنار آمدن با عمر باتری وحشتناک!

 

یک لپ‌تاپ گیمینگ هنوز هم هزینه قابل توجهی روی دست شما می‌گذارد اما مشکلات آن به مراتب کمتر از قبل است. اگر به دنبال خرید یک لپ‌تاپ به منظور بازی کردن و انجام کارهای خودتان هستید ادامه مطلب را بخوانید تا با ۶ گزینه ارزشمند در برابر قیمت آشنا شوید:

 

Asus ROG Strix GL502VS

اگر به دنبال چیزی قابل حمل‌تر از یک لپ‌تاپ ۱۷ اینچی هستید، لپ‌تاپ ۱۵ اینچی ROG Strix GL502VS یک گزینه مناسب به شمار می‌رود و طبق بررسی وبسایت PC Gamer، در مجموع بهترین انتخاب به عنوان یک لپ‌تاپ گیمینگ است. جای تعجب نیست اگر عواملی مانند قدرت زیاد و قابلیت حمل بالا با ویژگی طول عمر باتری در تضاد باشند؛ PC Gamer می‌گوید که شما می‌توانید فقط یکی دو ساعت از باتری این لپ‌تاپ‌ انتظار داشته باشید؛ حتی اگر با آن بازی نکنید!

قیمت: ۱۷۰۰ دلار

 

Acer Predator 17

لپ‌تاپ گیمینگ بعدی که البته برای هر منظور دیگری هم مناسب است، Predator 17 نام دارد و توسط کمپانی نام‌آشنای Acer تولید شده است. این لپ‌تاپ انتخاب اول وبسایت Wirecutter محسوب می‌شود و از آن با عنوان ” بهترین کارایی در برابر قیمت، بدون هیچ نقص مهم ” یاد می‌کند. در واقع این دستگاه ارزان قیمت نیست اما در برابر هزینه پرداختی، یک نمایشگر ۱۷/۳ اینچی فوق‌العاده و ویژگی‌های مناسب گیمینگ از قبیل صفحه کلید با نور پس زمینه کاملا قابل برنامه‌ریزی و سیستم خنک کننده کارآمد را به دست می‌آورید (چیزی که متاسفانه بر اساس بررسی Wirecutter با سر و صدای نسبتا بلند فن‌ها همراه است).

قیمت: ۱۸۵۷ دلار

 

Dell Inspiron 15 7000

ممکن است لپ‌تاپ‌های Alienware کمپانی Dell برای استفاده در محل کار و دانشگاه مناسب نباشند اما دور از انتظار نیست که دستگاه‌های برند Inspiron این شرکت برای کاربردهای شغلی و تحصیلی کاملا مناسب باشند. یکی از جدیدترین لپ‌تاپ‌های این سری، Inspiron 15 7000 است که بسیاری از وبسایت‌ها (از جمله CNET و Wirecutter) آن را یک دستگاه ارزشمند می‌دانند. با خرید این لپ‌تاپ به مبلغی کمتر از ۱۰۰۰ دلار می‌توانید یک پیکربندی عالی داشته باشید که می‌تواند با سیستم‌های بزرگ‌تر رقابت کند، در حالی که مزایایی همچون قابلیت حمل خوب و باتری عالی را هم به همراه دارد.

قیمت: ۹۰۰ دلار

 

Blade

در حالی که اکثر گیمرها با اندکی بهبود قابلیت حمل در کنار عملکرد بالا خوشحال می‌شوند، عده دیگری هم هستند که همه چیز را تا جای ممکن باریک‌تر و سبک‌تر دوست دارند. لپ تاپ ۱۴ اینچی Razer Blaze مناسب این گروه است و وبسایت CNET آن را مک‌بوک پروی لپ‌تاپ‌های گیمینگ می‌داند. البته این ویژگی با بالا رفتن نسبی قیمت و محدودیت گزینه‌های پیکربندی در مقایسه با اکثر دستگاه‌های رقیب همراه است اما اگر این چیزها برای‌تان اهمیتی ندارد می‌توانید کارایی زیادی را از این لپ‌تاپ جمع و جور و رده بالا انتظار داشته باشید.

قیمت: ۱۹۰۰ دلار به بالا

 

MSI GT83VR Titan SLI

ممکن است لپ‌تاپ گیمینگ GT83VR از لحاظ وزن و اندازه به کامپیوترهای قابل حمل سالیان پیش شباهت داشته باشد اما به خوبی می‌تواند نقش یک جایگزین مناسب را برای کامپیوتر دسکتاپ شما ایفا کند. همچنین می‌توانید اطمینان داشته باشید که در اجرای هیچ‌یک از بازی‌ها ناامیدتان نخواهد کرد. با پرداخت قیمت نجومی این لپ‌تاپ یک پیکربندی قدرتمند شامل دو پردازنده گرافیکی GeForce GTX 1080، یک صفحه نمایش بزرگ و باکیفیت ۱۸/۴ اینچی و یک صفحه کلید کامل مکانیکی را به دست می‌آورید اما یادتان باشد که زیاد از پریز برق دور نشوید!

قیمت: ۴۱۰۵ دلار به بالا

 

Alienware 17 R4

Alienware (از زیرمجمعه‌های کمپانی Dell) به مدت بیش از ۲۰ سال است که از برندهای محبوب گیمرها محسوب می‌شود و شهرتش را تا امروز نیز حفظ کرده است. لپ‌تاپ Alienware 17 R4 تاکنون توسط وبسایت‌هایی مانند PCMag و CNET بررسی شده و مورد تایید قرار گرفته است. این لپ‌تاپ با پیکربندی پایه‌ای خود نسبتا ارزان قیمت بوده اما به مانند بسیاری دیگر از لپ‌تاپ‌ها هنگامی ‌که شروع به افزودن ویژگی‌های رده‌بالا از جمله سازگاری با VR نمایید قیمتش افزایش می‌یابد.

قیمت: ۱۴۰۰ دلار به بالا

تعداد بازدید از این مطلب: 79
بازدید : 79
Mahdi Bahramian
1:50
جمعه 6 بهمن 1396

 اسمارت‌فون G6 یک ارتقای بزرگ نسبت بر هندست نسل قبلی خود به‌ شمار می‌رود. ال‌جی از طراحی وحشتناک ماژولار خلاص شد و یک بدنه جدید و زرق وبرق‌دار ساخته شده از شیشه و فلز و با حاشیه‌های باریک را انتخاب کرد.

 
اما هندست جانشین G6 ارایه‌دهنده چه ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی است؟ در ادامه به بررسی شایعاتی می‌پردازیم که تاکنون در مورد گوشی ال‌جی G7 به گوش رسیده است.
 
ال‌جی G7: نام و زمان عرضه محصول
نام پرچم‌دار جدید ال‌جی، G7 نخواهد بود و این شرکت کره‌ای در حال کنار گذاشتن برند G از محصولات خود است.
برگزاری کنگره جهانی موبایل در ماه فوریه، زودترین زمان ممکن برای معرفی این هندست خواهد بود.
جدیدترین شایعات نشان می‌دهند که احتمالا زمان عرضه G7 حداقل تا ماه آوریل به تعویق خواهد افتاد.
 
به نظر می‌رسد که G7 نام جانشین گوشی ال‌جی G6 نخواهد بود. بر اساس گزارشی از وب‌سایت Digital Daily، کمپانی ال‌جی در نیمه ابتدایی سال جاری و با هدف معرفی یک برند جدید برای پرچم‌داران خود، نام تجاری سری G را کنار خواهد گذاشت. این موضوع بدان معناست که پرچم‌دار آینده ال‌جی می‌تواند اولین دستگاهی باشد که با نام تجاری جدید وارد بازار می‌شود. ظاهرا این شرکت به جای تخصیص یک رقم در عنوان محصولات، برای آن‌ها یک “کد ۲ رقمی” را در نظر گرفته است؛ اما دلیل این کار چیست؟ در پاسخ بایستی گفت: زیرا ال‌جی نمی‌خواهد مشتریان تصور کنند که هندست جدید در مقایسه با گوشی‌های گلکسی S9 و آی‌فون X قدیمی‌تر است. هیچ توضیح دقیقی درباره نام برند جدید وجود ندارد؛ لذا در ادامه نیز نام G7 را برای این اسمارت‌فون پرچم‌دار در نظر خواهیم گرفت.
 
کمپانی ال‌جی در روز ۲۵ فوریه، ۱ روز پیش از آغاز رویداد MWC می‌تواند از گوشی G7 رونمایی کند
ال‌جی G7 چه زمانی معرفی خواهد شد؟ هر ۲ مدل گوشی‌های G6 و G5 طی کنفرانس مطبوعاتی، ۱ روز پیش از آغاز رویداد MWC در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۶ میلادی معرفی شدند. اگر این داستان امسال نیز تکرار شود از گوشی ال‌جی G7 در روز ۲۵ فوریه رونمایی خواهد شد.
 
اگرچه به گفته تارنمای latest report (به نقل از وب‌سایت The Investor) چنین اتفاقی روی نخواهد داد. ظاهرا جو سئونگ جین، مدیرعامل ال‌جی الکترونیکس دستور بازنگری در پرچم‌دار آینده این کمپانی را صادر کرده است. تصمیم در خصوص شروع مجدد فرآیند از ابتدا، بلافاصله پس از اختتامیه رویداد CES اتخاذ شد و ظاهرا دلیل آن ناتوانی کمپانی ال‌جی در یافتن یک پایگاه فروش قدرتمند برای دستگاه آینده خود بوده است.
 
این موضوع بدان معناست که زمان عرضه ال‌جی G7 می‌تواند حداقل تا ماه آوریل به تعویق بیفتد. گزارش همچنین ادعا می‌کند که زمان احتمالی عرضه این هندست در ایام تعطیلات ماهانه سال جدید که در بازه زمانی ۱۵تا ۲۱ فوریه قرار دارد، مشخص خواهد شد.
 
گزارش دیگری از وب‌سایت ET News نیز داستان مشابهی را روایت می‌کند. این گزارش ادعا می‌کند که احتمالا از ال‌جی G7 در ماه مارس رونمایی خواهد شد که از نظر چرخه زمانی سالانه این اتفاق ۱ ماه دیرتر از گوشی G6 رخ خواهد داد. یک مقام داخلی به این وب‌سایت گفته است که فروش این اسمارت‌فون می‌تواند از ۱ ماه بعد و دقیقا از روز ۲۰ آوریل آغاز شود.
 
به گزارش وب‌سایت Korea Herald، در عوض ال‌جی آمادگی دارد تا با مدل جدیدی از گوشی ال‌جی V30 در رویداد MWC حضور پیدا کند؛ هندستی که اکنون تنها با عنوان V30+α شناخته شده و مجهز به ویژگی‌های ارتقایافته در زمینه هوش مصنوعی است. اگرچه بعدها گزارش دیگری از وب‌سایت ET News خاطرنشان کرد که تصمیم سامسونگ مبنی بر رونمایی از گوشی گلکسی S9 در نمایشگاه بارسلونا باعث شده است تا ال‌جی معرفی پرچم‌دار جدید خود را به زمان دیگری موکول نماید.
 
به خاطر داشته باشید که هنوز هیچ چیزی تایید نشده است؛ لذا ممکن است شاهد اتفاقات متفاوتی باشیم.
سخنگوی شرکت ال‌جی در رابطه با G7 به وب‌سایت Android Central گفته است که “عرضه جانشین گوشی G6 در برنامه زمان‌بندی قرار دارد و نام رسمی آن نیز در زمان مناسب اعلام خواهد شد.”
 
ال‌جی G7: مشخصات و ویژگی‌ها
ال‌جی G7 می‌تواند با یک نمایشگر اولد ۵.۷ اینچی یا کمی بزرگ‌تر معرفی شود. احتمالا این هندست از پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۳۵ یا نسخه جدیدتر آن یعنی اسنپ‌دراگون ۸۴۵ استفاده خواهد کرد.
بر اساس شایعات مطرح شده این اسمارت‌فون مجهز به اسکنر عنبیه چشم خواهد بود.
 
شایعات چندانی پیرامون مشخصات گوشی G7 وجود ندارد. اما با توجه به مشخصات پرچم‌دار نسل قبلی تا حدودی می‌توان در این خصوص به گمانه‌زنی پرداخت.
 
از صفحه نمایش شروع می‌کنیم. محتمل‌ترین فرضیه این است که نمایشگر ال‌جی G7 همانند گوشی G6 ابعادی حدودا ۵.۷ اینچی خواهد داشت؛ البته این نمایشگر می‌تواند اندکی بزرگ‌تر باشد، اما احتمالا این افزایش اندازه چندان قابل‌توجه نخواهد بود. اندازه کمتر از ۶ اینچ برای صفحه نمایش دستگاه امکان تمایز این اسمارت‌فون از گوشی V30 را فراهم می‌کند. همچنین انتظار می‌رود که این نمایشگر از رزولوشن +QHD و نسبت ابعاد ۱۸:۹ استفاده نماید.
 
ال‌جی به‌جای استفاده از صفحات LCD می‌تواند به سوی بهره گیری از پنل‌های اولد حرکت کند. ال‌جی V30 دارای یک نمایشگر اولد است؛ لذا ممکن است شاهد حضور چنین نمایشگری در گوشی G7 نیز باشیم. صفحات اولد در مقایسه با پنل‌های LCD مزایای متعددی دارند که یکی از آن‌ها مصرف بهینه‌تر انرژی است. همچنین وجود این نمایشگرها برای پشتیبانی از ویژگی Daydream نیز ضروری خواهد بود.
 
اما در مورد تراشه مورد استفاده در این اسمارت‌فون چه اطلاعاتی وجود دارد؟ این هندست از پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۳۵ یا نمونه اخیرا رونمایی شده اسنپ‌دراگون ۸۴۵ بهره خواهد برد. کاملا مشخص است که اسنپ‌دراگون ۸۴۵ گزینه مناسب‌تری خواهد بود؛ اما ممکن است ال‌جی قادر به تهیه آن برای پرچم‌دار آینده خود نباشد. سال گذشته گوشی G6 با تراشه قدیمی‌تر اسنپ‌دراگون ۸۲۱ عرضه شد؛ چرا که ابتدا سامسونگ تراشه اسنپ‌دراگون ۸۳۵ را به انحصار خود درآورده بود. در صورتی که G7 پیش از گوشی گلکسی S9 عرضه شود، امسال نیز ممکن است این داستان مجددا تکرار شود.
 
بر اساس شایعات، ال‌جی G7 علاوه بر سنسور اثرانگشت به همراه یک اسکنر عنبیه چشم عرضه خواهد شد. این یک ویژگی جدید نیست؛ زیرا پیش از این شاهد حضور آن در تعدادی از دستگاه‌های سامسونگ بوده‌ایم. اما این نخستین باری است که ال‌جی از این ویژگی در محصولات خود استفاده می‌کند.
 
این شایعه نخستین بار از طریق وب‌سایت LetsGoDigital و بر اساس پتنتی برای اسکنر عنبیه چشم مطرح شد. بر روی کاغذ به نظر می‌رسد که این اسکنر در مقایسه با نمونه به کار گرفته شده در دستگاه‌های سامسونگ، پیشرفته‌تر است. ظاهرا این اسکنر امکان مطابقت با تغییرات اندازه عنبیه چشم را دارد و بدین ترتیب در شرایط نوری مختلف عملکرد مناسب‌تری ارایه می‌نماید. همچنین بایستی در مقایسه با سایر نمونه‌ها ایمن‌تر باشد تا اطمینان حاصل شود که با یک عکس، فریب نخواهد خورد.
 
انتظار می‌رود که ال‌جی G7 از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی کند و با هدف ارایه تجربه صوتی بهتر برای کاربران از یک مبدل دیجیتال به آنالوگ چهارگانه (Quad DAC) بهره می‌گیرد. امیدواریم که هر ۲ ویژگی در کلیه بازارهای مناطق مختلف جهان در دسترس باشند. قابلیت شارژ بی‌سیم در گوشی G6 منحصرا به ایالات‌متحده اختصاص یافته بود؛ در حالی‌که قابلیت Quad DAC تنها در کره‌جنوبی و چند کشور آسیایی دیگر در دسترس قرار داشت.
 
همچنین شایعاتی مبنی بر پشتیبانی G7 از شبکه مخابراتی نسل ۵ (۵G) مطرح شده است که در صورت پشتیبانی شبکه، امکان سرعت دانلود فوق‌العاده سریع را فراهم خواهد کرد. همچنین انتظار داریم که ال‌جی G7 با ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم، دوربین دوگانه با یک لنز استاندارد و یک لنز با میدان دید گسترده و گواهی حفاظتی IP68 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار به بازار عرضه شود. احتمالا این پرچم‌دار از حافظه داخلی با قابلیت افزایش، سیستم‌عامل اندروید اوریو و یک جک صوتی هدفون بهره خواهد برد.
 
ال‌جی G7: طراحی
تاکنون هیچ تصویری از G7 مشاهده نشده است؛ لذا واقعا هیچ‌گونه اطلاعاتی پیرامون شکل ظاهری دستگاه در دست نیست. با این‌حال احتمالا G7 شبیه به هندست نسل قبلی خود خواهد بود. G6 یکی از جذاب‌ترین اسمارت‌فون‌های تولید شده توسط ال‌جی تا به امروز است؛ بنابراین اعمال تغییرات فراوان در این سبک طراحی برای ال‌جی چندان ضروری به نظر نمی‌رسد. این موضوع بدان معناست که G7 می‌تواند با یک طراحی تقریبا بدون حاشیه، یک اسکنر اثرانگشت در بخش پشتی دستگاه، قسمت پشتی شیشه‌ای و یک قاب فلزی عرضه شود. با این‌حال انتظار می‌رود اصلاحاتی جزئی در طراحی دستگاه اعمال شود. هنوز هیچ چیزی تایید نشده است؛ اما این پرچم‌دار می‌تواند حواشی باریک‌تری داشته باشد که با توجه به اندازه نمایشگر، ابعاد این هندست را جمع‌ و جورتر می‌کند. همچنین مایل به حذف لوگوی برند ال‌جی از بخش جلویی گوشی و اعمال تغییراتی جزئی در طراحی بخش پشتی دستگاه هستیم تا G7 نسبت به ال‌جی V30 متمایز باشد.
 
البته ال‌جی با به کارگیری یک سبک طراحی جدید برای برند خود می‌تواند ما را سورپرایز کند. این کمپانی به آزمایش نمودن ایده‌های خود علاقه‌مند است؛ چنان‌چه این امر به وضوح در طراحی ماژولار گوشی G5 و نمایشگر دوم هندست V20 مشاهده شد. از آن‌جا که هیچ‌کدام از این ۲ ایده با استقبال مناسبی از سوی کاربران مواجه نشد؛ تصور می‌کنیم که ال‌جی در G7 بر اصول اولیه طراحی تمرکز پیدا خواهد کرد.
 
ال‌جی G7: قیمت‌گذاری
در زمان عرضه G6 نسخه آنلاک شده این اسمارت‌فون با قیمت ۷۰۰ دلار در فهرست وب‌سایت ال‌جی قرار گرفت. اما در دوره زمانی پیش‌سفارش این هندست، مشتریان می‌توانستند آن‌ را با قیمت پایین‌تر ۶۰۰ دلار از فروشگاه B&H و سایر خرده‌فروشی‌ها تهیه نمایند. هیچ اطلاعاتی در مورد قیمت دقیق G7 وجود ندارد؛ اما با اطمینان می‌توان گفت که این پرچم‌دار در مقایسه با گوشی نسل قبلی خود ارزان‌تر نخواهد بود. برچسب قیمتی در بازه ۶۰۰ تا ۶۵۰ دلار بهترین سناریو برای این هندست است. این موضوع به معنای وجود اختلاف قیمت قابل‌توجهی میان G7 با گوشی گلکسی S9 است. پرچم‌دار گلکسی S8 با قیمت ۷۲۵ دلار عرضه شد و جانشین این گوشی بر اساس شایعات حتی قیمتی بالاتر خواهد داشت.
 
اما این احتمال وجود دارد که قیمت ال‌جی G7 از مرز ۷۰۰ دلار نیز فراتر رود. طی سالیان اخیر شرکت سامسونگ قیمت پرچم‌داران خود را افزایش داده و اکنون کمپانی وان‌پلاس نیز از این رویه تبعیت کرده است. دنبال کردن چنین رویه‌ای از سوی ال‌جی می‌تواند بر میزان فروش G7 تاثیر منفی بگذارد.
 
موارد فوق شامل کلیه شایعات مطرح شده پیرامون پرچم‌دار ال‌جی G7 تا به امروز است. به نظر شما آیا محبوبیت این هندست در میان کاربران از گوشی ال‌جی G6 بیش‌تر خواهد بود؟
تعداد بازدید از این مطلب: 41
بازدید : 41
Mahdi Bahramian
22:33
پنج شنبه 5 بهمن 1396
مطلب زیر از وبسایت سخت افزار بازنشر گردیده است و انتشار آن توسط zoomtech به معنی تایید بخشی یا تمام مطلب نمی باشد.
 
گلکسی J5، J7، A3، A5، A9، S8، سری S، سری O، نوت و ... . اینها تنها تعدادی از انبوه گوشی های تولید شده توسط سامسونگ در طول یک سال هستند. سامسونگ از سال ها پیش تلاش کرده با قدرت فنی بالای خود تمام نیازهای بازار را پوشش دهد. چه قصد خرید یک گوشی ارزان قیمت داشته باشید و چه بخواهید قوی ترین گوشی جهان را بخرید، چه بخواهید یک تلفن هوشمند کوچک تنها برای تماس صوتی و پیام کوتاه داشته باشید چه هدف شما از یک گوشی وسیله ای نزدیک به تلویزیون باشد سامسونگ حداقل یک محصول برای شما در نظر گرفته است.
 
نکته جالب تر درباره این استراتژی منحصر به فرد آنکه همه این محصولات حتما هر سال بروزرسانی می شوند. گوشی های میان رده و رده ورودی سری J و گوشی های پرچم دار سری نوت همه جزو محصولاتی هستند که می توانید مدل های مربوط به سال های مختلف آنها را در بازار پیدا کنید. نتیجه این کار در کنار تبلیغات بسیار گسترده در تمامی بازارهای جهان است که سامسونگ را به یکی از بزرگترین (اگر نخواهیم لقب "بزرگترین" را برای آن به کار ببریم) سازندگان تلفن های هوشمند دنیا تبدیل کرده. رده جدید Sub Premium بخش دیگری است که تنها تولید کنندگان کمی در جهان محصولاتی برای آن عرضه می کنند.
 
یک تلفن هوشمند Sub Premium می بایست سخت افزار قدرتمندی بسیار نزدیک به پرچم داران داشته باشد و از نظر طراحی تقریبا مشابه آنها باشد و در عین حال قیمت کمتری نیز داشته باشد تا خریداران خاص خود را پیدا کند. معدود شرکتی در جهان است که بتواند همه این قابلیت ها را در کنارهم داشته باشد و سامسونگ یکی از آنهاست. جدیدترین محصولات سری Sub Premium آنها گوشی های گلکسی A8 و A8 پلاس 2018 هستند. هر چند این دستگاه ها هنوز وارد بازار ایران نشده اند، اما چند روزی را صرف کار کردن با مدل پلاس کردیم تا پس از عرضه گسترده در کشور، مرجعی برای مقایسه و بررسی آن با سایر دستگاه ها وجود داشته باشد. آیا گلکسی A8 پلاس هم یک گوشی دیگر مثل همه محصولات تکراری بازار است یا حرفی برای گفتن دارد؟
 
سخت افزار در میانه
گلکسی A8 پلاس 2018 از نظر سخت افزاری یک میان رده است. البته احتمالا در بین گوشی های میان رده می تواند به عنوان قوی ترین تلفن هوشمند موجود انتخاب شود. با این حال پردازنده مورد استفاده در این دستگاه نه چیپست به کار رفته در گلکسی اس 8 و نه چیپست مورد استفاده در گلکسی اس 7، بلکه نسخه ای ارتقا یافته از چیپ هایی است که قبلا در گلکسی A7 2017 توسط سامسونگ به کار گرفته شده بودند. این دستگاه در دو نسخه 32 یا 64 گیگابایتی به فروش خواهد رسید (احتمالا در ایران تنها نسخه 32 گیگابایتی موجود خواهد بود) که اولی دارای 4 گیگابایت حافظه رم و دومی 6 گیگابایت رم هستند. امکان افزایش فضای ذخیره سازی نیز به کمک شیار کارت حافظه تا 256 گیگابایت وجود دارد.
 
نکته قابل اشاره درباره دپارتمان فنی گلکسی A8 پلاس 2018 آن است که برای استفاده از کارت حافظه جانبی نیازی به قربانی کردن یک اسلات سیم کارت نیست. در واقع با اینکه این گوشی دو سیمکارته است اما فضای اختصاصی برای استفاده از کارت حافظه در آن طراحی شده و می توانید به صورت همزمان از دو سیمکارت و یک کارت حافظه استفاده کنید. سایر جزئیات سخت افزاری همان چیزی هستند که انتظار داریم و هیچ سورپرایز ویژه ای در کار نیست. گلکسی A8 پلاس 2018 هیچ رکوردی را نخواهد شکست و نتایج بنچمارک های آن هیچ پرچمداری را خجالت زده نمی کند. با این حال از دیدگاه یک کاربر نمی توانید ایرادی به آن وارد کنید. عملکردهای چند وظیفگی به خوبی و بدون لگ انجام می شوند، سوییچ کردن بین برنامه ها سریع و بدون تاخیر است و اجرای بازی هایی با توان پردازشی بالا چالشی برای این گوشی ایجاد نمی کند. به شکل خلاصه، سخت افزار A8 پلاس 2018 در همان سطحی است که باید باشد، نه چیزی کمتر و نه چیزی بیشتر.
 
رابط کاربری شیک
از مدتی پیش رابط کاربری سامسونگ به Samsung Experience تغییر نام داد. این تغییر نام با تغییرات گسترده ظاهری نیز همراه بود که همگی در جهت ساده تر کردن المان های بصری و مدرن تر کردن چهره گوشی انجام شده اند. گلکسی A8 پلاس 2018 از نسخه 8.5 رابط کاربری Samsung Experience استفاده می کند که مشابه آن را در گلکسی اس 8 و گلکسی نوت 8 دیده ایم. با وجود تغییرات بسیار زیاد سامسونگ روی نسخه خام اندروید، رابط کاربری این شرکت بسیار سبک است و شاید در سلیقه بعضی از کاربران از نظر بصری از اندروید خام هم زیباتر باشد. سبک طراحی آیکون ها و نمادهای آنها، شیوه طراحی محل قرار گیری اپلیکیشن های نصب شده (app drawer)، بخش تنظیمات و بخش نوتیفیکشن ها همگی از این تغییرات در جهت مثبت بهره برده اند. استفاده به جا از رنگ ها در طراحی آیکون ها و ظاهر مدرن Experience 8.5 آن را به بهترین رابط کاربری ساخته شده توسط سامسونگ از ابتدا تا کنون تبدیل می کند.
 
آشنا شدن با همه قابلیت های رابط کاربری سامسونگ چندین ساعت زمان نیاز دارد. اولین نکته ای که متوجه آن خواهید شد قابلیت Always On Display یا نمایشگر همیشه روشن است. در این حالت ساعت، تاریخ و بعضی از نوتیفیکیشن ها در هنگام خاموش بودن صفحه روی آن نمایش داده می شوند. در یک بار مصرف صفر تا صدی باتری، تقریبا 12 درصد از مصرف به این قابلیت اختصاص دارد که البته می توانید آن را کاملا خاموش کنید و یا ساعت های مشخصی را برای فعال بودن در نظر بگیرید. برای مثال می توانید تنظیمات را به گونه ای انتخاب کنید که بین ساعت های 12 شب تا 7 صبح قابلیت نمایشگر همیشه روشن غیر فعال شود.
 
دیگر ویژگی خاص در رابط کاربری سامسونگ، امکان ارسال پیام کمک است. در صورت فعال کردن این قابلیت می توانید یک شماره تلفن و یک پیام مشخص تعیین کنید و سپس در هنگام بروز خطر با 3 بار فشار دادن کلید پاور، پیام شما، به همراه یک عکس از دوربین و موقعیت مکانی شما به آدرس مورد نظر فرستاده می شود.
 
همچنین سامسونگ قابلیت های چندوظیفگی را به بالاترین سطح خود ارتقا داده. در رابط کاربری جدید نه تنها امکان مشاهده دو پنجره در کنار هم وجود دارد، بلکه می توانید به سبک سیستم عامل ویندوز پنجره هایی در ابعاد مختلف به شکل شناور روی پنجره اصلی داشته باشید.
 
تنها نقطه ضعف در این بخش هم استفاده از نسخه 7.1.1 سیستم عامل اندروید است که شاید کمی باعث دلسردی کاربران شود. هر چند به نظر می رسد طی ماه های آینده بروزرسانی نسخه هشت برای این گوشی منتشر شود.
 
نمایشگر استثنایی
احتمالا اگر مدیران سامسونگ بخواهند تنها یک توانایی را به عنوان اصلی ترین مشخصه کمپانی خود انتخاب کنند، ساخت پنل های نمایشگر در صدر انتخاب های آنها خواهد بود. در واقع سامسونگ به اندازه ای در ساخت پنل نمایشگر به مهارت دست پیدا کرده که به تدریج تمام رقبای خود را از بازار ساخت حذف می کند. نمایشگرهای این شرکت که از فناوری های مختلف AMOLED استفاده می کنند بدون شک بهترین نمونه ها در جهان هستند و شرکت های بسیار زیاد و البته بزرگ دیگری نیز خریدار این پنل ها برای گوشی های پرچم دار و گران قیمت خود به حساب می آیند. صفحه نمایش به کار گرفته شده در A8 پلاس 2018 نیز از همین دسته است. نمایشگری 6 اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح 1080 در 2220 پیکسل که چگالی پیکسلی 441ppi را ایجاد می کند و روی آن توسط پوشش گوریلا گلس برای محافظت در برابر خراشیدگی و ضربه پوشانده شده است.
 
کیفیت این پنل فوق العاده است. تنها داشتن نمایشگری با توانایی ایجاد رنگ سیاه واقعی هر کاربری را به هیجان می آورد اما پنل سامسونگ علاوه بر آن حداکثر روشنایی فراتر از انتظاری را در اختیار قرار می دهد و کیفیت رنگ ها در آن چشم نواز هستند. شاید همچنان کاربرانی باشند که از اشباع بودن رنگ ها در پنل های AMOLED سامسونگ صحبت کنند یا بحث Blue Shift پنل های OLED را به میان بیاورند (متمایل شدن رنگ سفید به آبی در هنگام تغییر زاویه گوشی)، اما هیچ کاربری وجود ندارد که کیفیت صفحه نمایش مورد استفاده در این گوشی را تحسین نکند. چگالی پیکسلی و وضوح بالای نمایشگر در کنار ویژگی رنگ های گرم و گیرا باعث می شوند استفاده از هر محتوایی از مشاهده فیلم های ویدئویی گرفته تا مطالعه متن و وبگردی روی این گوشی 6 اینچی دلنشین باشد.
 
طراحی چشم نواز در کلاس پرچمداران
گلکسی A8 پلاس 2018 از زبان طراحی جدید سامسونگ بهره می برد. از این نظر و با توجه به نمایشگر 6 اینچی می توان آن را بسیار شبیه به گلکسی نوت 8 دانست. هر چند نوت 8 بلندتر، عریض تر و ضخیم تر از A8 است و اندکی وزن بیشتری دارد، اما به جز لبه های خمیده نمایشگر نمی توان تفاوت چشمگیری بین این دو گوشی پیدا کرد. نسبت تصویر 18 به 9 نیز به این شباهت کمک می کند.
 
بدنه پشتی این گوشی از شیشه ساخته شده و یک قاب فلزی نمایشگر را از آن جدا می کند. این ترکیب باعث وزن 191 گرمی دستگاه شده اند که کمی زیاد به نظر می رسد اما در طرف مقابل، کیفیت ساخت به اندازه ای بالاست که حس در دست گرفتن یک گوشی کاملا گران قیمت و مدرن به کاربر منتقل خواهد شد. در نسخه مشکی رنگ همه این بخش ها یک رنگ هستند و یکپارچگی فوق العاده در طراحی دیده می شود. هر چند کلید فیزیکی از پنل جلویی دستگاه حذف شده اما نسبت نمایشگر به بدنه نزدیک به 75 درصد است (در مقایسه با 83 درصد در نوت 8). با این حال به نظر می رسد تغییرات پنل جلویی (خمیده نبودن لبه های نمایشگر و بیشتر بودن حاشیه ها در بالا و پایین نسبت به نوت) کمی از خطراتی که گلکسی نوت 8 را تهدید می کنند کم کرده.
 
در بخش پایینی پنل جلو هیچ ویژگی خاصی وجود ندارد اما در بخش بالایی آن یک بلندگو، یک چراغ LED، سنسور مجاورت سنج و تشخیص چهره و دوربین های جلو قرار دارند.
لبه سمت چپ محل قرار گرفتن کلیدهای تنظیم صدا و شیار ترکیبی سیمکارت و کارت حافظه است.
 
کلید پاور در لبه سمت راست قرار گرفته و این بخش میزبان بلندگوی دستگاه نیز هست. این تغییر یکی از مواردی بود که انتظار می رفت به زودی رخ دهد. قرار گرفتن بلندگو در این بخش باعث می شود در هنگام نمایش ویدیو یا اجرای بازی، دست کاربران جلوی خروج صدا را نگیرد. صدای تولید شده توسط این بلندگو شفاف و بلند است و حتی در محیط های شلوغ نیز به راحتی شنیده می شود.
 
در لبه بالایی یک میکروفن و محل قرارگیری سیمکارت دوم مشاهده می شوند.
و در در لبه پایینی یک میکروفن دیگر، پورت 3.5 میلیمتری و پورت USB-C قرار گرفته اند.
 
بدنه پشتی کاملا مسطح است. به جز لوگوی مات سامسونگ هیچ المان دیگری یکپارچگی طراحی گوشی را دچار آشفتگی نکرده. لنز دوربین در مرکز بخش بالایی قرار گرفته و فلش LED نیز در کنار آن دیده می شود. همچنین سامسونگ فرصت پیدا کرده تا سنسور اثر انگشت را از محل بسیار نامناسبی نوت 8 به پایین دوربین و مکانی بهتر منتقل کند. سرعت واکنش این سنسور اثر انگشت مناسب ارزیابی می شود. شاید نتوان آن را سریعترین حسگر موجود در جهان دانست اما کار خود را همیشه به درستی انجام می دهد.
 
در مجموع درباره طراحی گلکسی A8 پلاس 2018 باید گفت اگر این دستگاه توسط شرکت دیگری تولید میشد به راحتی می توانست به عنوان یک پرچمدار فروخته شود. اما سامسونگ یکی از بهترین طراحی های خود را برای گوشی های Sub Premium به کار گرفته. در دست داشتن این گوشی به راحتی می تواند در یک جمع همه چشم ها را به سمت شما خیره کند.
 
سه دوربین با کیفیت
گلکسی A8 پلاس 2018 دارای سه دوربین است. بر خلاف بسیاری از رقبا، دوربین سلفی این دستگاه دارای پیکربندی دوتایی و دوربین اصلی یگانه است. دوربین اصلی کمی از دوربینی که در گلکسی اس 8 به کار گرفته شده بود مشخصات پایین تری دارد اما باز هم می تواند جزو بهترین دوربین های موجود در بازار باشد. دقت سنسور دوربین اصلی 16 مگاپیکسل است و از تکنولوژی فوکس خودکار تشخیص فازی در آن استفاده شده. کیفیت تصاویر گرفته شده با این دوربین در شرایط نوری مناسب بسیار عالی و در شرایط نوری ضعیف فراتر از انتظار است. رنگ ها در تصاویر گرفته شده کاملا زنده هستند و جزئیات به میزان زیادی حفظ می شوند. در واقع دوربین A8 را به هیچ وجه نمی توان میان رده دانست. دوربین های دوتایی سلفی نیز دارای دقت 16 و 8 مگاپیکسل هستند و قابلیت عکاسی Live Focus نیز توسط آنها وجود دارد.
 
استیکرهای زنده در هنگام عکاسی نیز قابلیت دیگر دوربین این گوشی است که کاربران علاقمند به برنامه هایی مانند اینستاگرام و اسنپ چت را خوشحال خواهد کرد.
 
باتری
باتری به کار رفته در این گوشی غیر قابل تعویض، از نوع یون لیتیوم و دارای ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت است. با در نظر گرفتن ابعاد و کیفیت نمایشگر و همچنین سخت افزار به کار رفته، این گوشی می تواند با یک بار شارژ و کاربری عادی نزدیک به دو روز همراه شما باشد. ضمن اینکه سامسونگ 2 حالت مختلف ذخیره باتری را نیز در نظر گرفته است. حالت اول روشنایی صفحه را به میزان 10 درصد کاهش داده، استفاده اپلیکیشن ها از اینترنت در پس زمینه را متوقف کرده، قابلیت نمایشگر همیشه روشن را غیر فعال کرده و سرعت پردازش را نیز محدود می کند. در حالت دوم از یک تم تاریک استفاده می شود، استفاده از برنامه ها محدود شده، سنسورهای بیومتریک غیر فعال می شوند و با انبوهی از تغییرات می توانید تنها با 8 درصد شارژ باقیمانده، بیشتر از 15 ساعت از گوشی استفاده کنید.
 
نکات باقیمانده
- گلکسی A8 پلاس 2018 در برابر آب و گرد و غبار مقاوم است و از گواهینامه IP67 پشتیبانی می کند
- قابلیت تشخیص چهره در شرایط نوری مناسب به خوبی و با سرعت بالایی عمل می کند و در طرف مقابل در شرایط نوری ضعیف و محیط های تاریک به هیچ عنوان قابل استفاده نیست. اما در هر صورت به هیچ عنوان قابل مقایسه با آنچه برای مثال اپل در آیفون X ارائه می کند نیست
- با وجود به کارگیری از بیکسبی، بسیاری از قابلیت های هوشمند آن چه در دوربین و چه در رابط کاربری غیر فعال است (ممکن است این مورد تنها درباره نسخه ای که برای بررسی در اختیار ما قرار گرفت وجود داشته باشد)
- گلکسی A8 پلاس 2018 می تواند با بررسی نوع کارکرد کاربر برخی از برنامه ها را در زمان مناسب غیر فعال کرده و طول عمر باتری را افزایش دهد.
 
ارزش خرید
مشخص کردن ارزش خرید برای گلکسی A8 پلاس 2018 کاری بسیار سخت است. شما با خرید این گوشی سخت افزاری بیشتر از نیاز، دوربین اصلی بسیار خوب و دوربین های سلفی فوق العاده با کیفیت، طول عمر باتری زیاد و دستگاهی با طراحی چشم نواز و خیره کننده به دست خواهید آورد. اما فکر می کنید برای خرید A8 پلاس 2018 باید چقدر پول پرداخت کنید؟ با اینکه سامسونگ هنوز قیمت رسمی فروش آن در بازار کشور را اعلام نکرده اما با توجه به اطلاعات موجود به نظر می رسد قیمت دستگاه در محدود 2 میلیون تومان و کمی بیشتر از آن باشد که در واقع حوزه قیمتی گوشی های پرچم دار است. در نتیجه انتخاب A8 پلاس کمی چالش برانگیز خواهد بود. با این حال بدون در نظر گرفتن قیمت، این دستگاه گزینه ای بسیار عالی برای کاربرانی است که به سخت افزار بسیار خوب، دوربین های باکیفیت، طول عمر بالای باتری و مهم تر از همه، خیره کننده بودن ظاهر گوشی خود اهمیت می دهند.
 
مزایا: طراحی بسیار عالی در کلاس پرچمداران - دوربین های اصلی و سلفی با کیفیت - باتری با طول عمر بسیار خوب
 
تعداد بازدید از این مطلب: 51
بازدید : 51

T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود