بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
19:30
دو شنبه 22 آبان 1396

 رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به مصوبه جدید تعرفه فروش اینترنت ثابت، از توقف فروش اینترنت به صورت حجمی خبر داد.

 

حسین فلاح جوشقانی جزئیات مصوبه امروز کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درمورد تعرفه گذاری جدید اینترنت ثابت را تشریح کرد و گفت: این مصوبه با هدف ترغیب مردم به استفاده از سایتها و محتوای داخلی فضای مجازی به تصویب رسیده است.

 

وی با بیان اینکه در بخش مصرف اینترنت نیازمند تحریک تقاضای مردم برای استفاده از سایتها و محتوای داخلی بودیم ، اضافه کرد: از آنجایی که با مدل فروش اینترنت حجمی، تحقق این هدف ممکن نبود، طبق قول وزیر ارتباطات، مدل جدید تعرفه گذاری اینترنت را در ۱۰۰ روز اول آغاز به کار دولت، نهایی کردیم.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در یک برنامه خبری سخن می گفت، اظهارداشت: با این مصوبه دغدغه مردم در مصرف دیتا را کاهش دادیم و فروش اینترنت را برمبنای فروش حجم متوقف کردیم.

 

رئیس رگولاتوری خاطرنشان کرد: براساس این مصوبه، مشترکان اینترنت ثابت می توانند با پرداخت هزینه ای ثابت در یک ماه، مطابق با سرعت درخواستی، سرویس اینترنت دریافت کنند و به این طریق مصرف اینترنت خود را مدیریت کنند.

 

وی بر لزوم استفاده بیشتر از محتوای داخلی مطابق با این مصوبه جدید تاکید کرد و گفت: این مصوبه با هدف تقویت استفاده از سایتهای داخلی به ویژه در حوزه ویدئوهای داخلی تعریف شده است.

 

فلاح جوشقانی با اشاره به اینکه در این مصوبه که جزئیات آن به زودی در اختیار کاربران قرار می گیرد، از تجربه سایر کشورها و نیز نیازسنجی بازار داخلی، استفاده شده است، ادامه داد: مدل فروش اینترنت ثابت در همه جای دنیا غیرحجمی است و ارائه کنندگان این خدمات باید بدون محدودیت در حجم، بسته های اینترنت را بر مبنای سرعت تعریف کنند.

 

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه اینترنت ثابت شامل تمام شبکه های اینترنتی ثابت از جمله ADSL و فیبر می شود، خاطرنشان کرد: مدل فروش اینترنت موبایل همچنان مانند گذشته براساس حجم است. چرا که در کل دنیا نیز به دلیل محدودیت فنی در باند فرکانسی امکان فروش غیرحجمی اینترنت موبایل وجود ندارد.

 

وی تاکید کرد: در حوزه اینترنت موبایل از نظر شاخص افوردبیلتی (اینکه مردم چقدر حاضرند بابت یک سرویس هزینه پرداخت کنند) ما جزو ۱۰ کشور اول دنیا محسوب می شویم، اما در حوزه اینترنت ثابت به دلیل مدل ساختاری موجود، وضعیت خوبی نداریم و به همین دلیل ناگزیر به تغییر مدل به روش غیرحجمی شدیم.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اظهار امیدواری از اینکه این تعرفه گذاری مورد رضایت مشترکان قرار گیرد و آنها را به سمت استفاده از محتوای داخلی ترغیب کند، گفت: در صورت ایجاد بازار رقابتی در حوزه اینترنت، اپراتورهای موبایل نیز می توانند در چارچوب قوانین و مقررات، تعرفه های اینترنت خود را تنظیم کرده و محدودیتی در کاهش قیمتها نخواهند داشت.

تعداد بازدید از این مطلب: 48
بازدید : 48
Mahdi Bahramian
19:27
دو شنبه 22 آبان 1396

 معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی از بررسی و اجرای طرحی موسوم به «اینترنت طبقه‌بندی شده» خبر داد که به کاهش فیلترینگ برای گروه‌های خاص می‌انجامد.

 

امیر خوراکیان که در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت در پاسخ به سوال «آخرین خبر» گفت: در این طرح ظرفیتی فراهم می‌شود تا بعضی مراکز خاص بتوانند از بخشی از محتوای اینترنت و فضای مجازی که برای عموم امکان دسترسی وجود ندارد، استفاده کنند.

 

وی رسانه ها، مراکز پژوهشی و دانشگاهی و ساختارهای علمی را گروه‌های هدفی عنوان کرد که در مراحل نخست از این ظرفیت بهره‌مند خواهند شد.

 

خوراکیان اذعان کرد: فیلترینگ در حال حاضر به صورت هوشمند انجام می‌شود و این امر باعث می‌شود تا مثلا یک مقاله خوب به رغم محتوای غنی آن، به واسطه کاربرد یک کلمه خاص، از دسترس خارج شود.

 

وی در عین حال تاکید کرد: در سمت دیگر، گروه های کودک و نوجوان هستند که باید سطح دسترسی آن‌ها به فضای مجازی از آنچه در حال حاضر موجود است، کمتر شود.

 

با دستگاه قضایی همراهیم

در ماه‌های گذشته انتقادات صریحی از مسئولان سوی دستگاه قضا نسبت به رویکرد محتوایی فضای مجازی مطرح شد که خوراکیان در واکنش به این بحث توضیح داد: از قضا تعاملات ما با قوه قضائیه برای انتقال مشکلاتی که تاکنون در این حوزه با آن مواجه بودیم، بسیار خوب بوده است. بدون تعارف و مبالغه از همکاری آن‌ها سپاسگزاریم. خوشبختانه تا به امروز همراهی های خوب و توافقات مطلوبی حاصل شده است.

 

وی تاکید کرد: اتفاق نظری در ارکان نظام به منظور حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و رفع موانع و مشکلات برای آن ها و توامان اعمال نظارت و نفوذ بیشتر بر پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی وجود دارد.

 

حمایت ویژه از پیام رسان‌های داخلی

خوراکیان بیان کرد: با توجه به تصویب کلیات سند ساماندهی شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های موبایلی در شورای عالی فضای مجازی، دستگاه‌های مربوطه در حال تعیین جزئیات ساماندهی شبکه‌های اجتماعی خارجی هستند تا هر شبکه اجتماعی خارجی که بخواهد در ایران فعالیت داشته باشد، بر اساس ضابطه اعلام شده از سوی ایران کار کند و در صورتی که ضوابط را اجرا نکند، دچار مشکلاتی می‌شود.

 

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به مسئله حمایت از پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی ایرانی به استناد قانون ساماندهی شبکه‌های پیام رسانی موبایلی و شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد: بر اساس مصوبه جدید قرار است تا شبکه‌های اجتماعی داخلی از نظر دانش و زیر ساخت فنی حمایت شوند و زمینه رشد این کسب و کارها فراهم شوند تا بتوانند با شبکه‌های اجتماعی خارجی رقابت کنند؛ در حقیقت پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌توانند به عنوان نمونه قابل اعتماد توسط مردم مورد بهره برداری قرار گیرند و هر آنچه این شبکه‌ها از ظرفیت مخاطب بیشتری برخوردار باشند به همان نسبت به آن‌ها خدمات و مشوق‌های بیشتری تعلق می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: به دلیل انگیزه و جذابیت بسیار زیاد حوزه پیام رسان و شبکه‌های اجتماعی داخلی و توجیه اقتصادی برای ساخت پیام رسان بزرگ و مورد استفاده مردم کشور به صورت قطعی در آینده‌ای نزدیک شرایط خوبی برای فعالیت پیام رسان‌های داخلی ایجاد می‌شود.

 

وی یادآور شد: همه فعالان فضای مجازی و کسانی که در ارائه سرویس و زیرساخت نقش دارند، براساس مسئولیت اجتماعی‌شان وظیفه دارند که این مسئله را برای کاربران تبیین کنند که داده‌ها هیچ امنیتی در فضای مجازی ندارد و باید در توزیع و انتشار محتوا دقت بیشتری صورت گیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: مردم در حوزه پیام‌رسان‌ها تصورات غلطی دارند و زعم این می‌رود که این فضا اطلاعاتی خواهد بود و برای حریم شخصی آن‌ها امنیتی وجود ندارد، درحالی که این طور نیست و اطلاعات کاربران در فضای پیام‌رسان‌های داخلی امنیت بیشتری دارد و هم وطنان نباید به تلبلیغات غلط توجه کنند.

 

امیر خوراکیان عنوان کرد:اجرای طرح "اینترنت طبقه بندی شده" به منظور کاهش فیلترینگ برای گروه های خاص

تعداد بازدید از این مطلب: 45
بازدید : 45
Mahdi Bahramian
19:40
یک شنبه 21 آبان 1396

 برای متوقف کردن هکرهای اندرویدی بهتر است این توصیه ها را به اجرا بگذارید.

گوشی‌های اندرویدی در مقایسه با آیفون از امنیت پایین‌تری برخوردارند اما کاربران به دلایل زیادی مجبورند از این نوع گوشی استفاده کنند. بنابراین در معرض انواع خطرات سایبری قرار می‌گیرند که می‌توان با رعایت برخی نکات، جلوی هک شدن را گرفت.در این مطلب 10 راهکار مناسب را برای این که قدرت ضدهک گوشی‌تان بالا رود،معرفی می‌کنیم.
 
1- گوشی مناسب اندرویدی گوشی است که آپدیت امنیتی ماهانه و به روز داشته باشد. بنابراین گوشی‌ بخرید که از وصله‌های امنیتی آن مطمئن هستید. این روزها بلک بری مدعی است آپدیت امنیتی اندرویدی در کمترین زمان ممکن را راهی بازار می‌کند. گوشی های پیکسل گوگل نیز سریع آپدیت می‌شوند.ژانویه امسال گزارشی در یک سایت اندرویدی منتشر شدکه مطابق آن هر 100 روز باید آپدیت منتشر شود که سازندگانی مانند ال جی در 78 روز آپدیت را راهی بازار کردند و سامسونگ 143 روز طول کشید تا آپدیت را به دست مشتری برساند. دیگر آمارها بدین شرح به ثبت رسید: موتورولا 88 روز / اچ تی سی 95 روز / سونی 99 روز / شیائومی 126 روز / وان پلاس 131 روز / سامسونگ 143 روز
 
2-برای گوشی خود قفل بگذارید.حسگر اثر انگشت، الگوی امنیتی، پین، تشخیص صوت و چهره، فاکتورهای امنیتی هستند که باید برای هر گوشی از جمله گوشی اندرویدی رعایت شود.
 
3-حتما از تایید دو مرحله‌ای استفاده کنید. برای ورود به حساب کاربری بهتر است از تایید دو مرحله‌ای استفاده کنید تا در مرحله نهایی با دریافت کد مخصوص با پیامک جلوی سوء استفاده احتمالی گرفته شود. تنها مشکل به خاطر سپردن انواع پسوردها ست که برای لاگین در حساب کاربری متفاوت باید از آن بهره بگیرید.
 
4-فقط از اپلیکیشن‌های داخل فروشگاه گوگل استفاده کنید و از اپ های غیر مجاز که ممکن است آلوده به بدافزار باشند، استفاده نکنید. جالب این که برخی اوقات خودِ گوگل پلی نیز به اپ‌های قلابی مجهز می‌شود. به هر حال دقت کاربر می‌تواند راهگشا باشد.
 
5- از سیستم رمزگذاری استفاده کنید. برای رمزگذاری به این آدرس بروید:
Settings > Security > Encrypt Device
 
6- هنگام استفاده از وای فای عمومی و جلوگیری از لورفتن اطلاعات شخصی در مکان‌های عمومی از وی پی ان استفاده کنید.
 
7-مدیریت پسورد کار دیگری است که می‌تواند جلوی هکرها را بگیرد. نرم افزار مدیریت پسورد می‌تواند راهگشا باشد که نمونه آن LastPass یا اپ‌های داخل خودِ گوگل است.
 
8-از ضد ویروس استفاده کنید. اپ آلمانی AV-TEST می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.
 
9- وقتی از گوشی استفاده نمی‌کنید، اتصالات وای فای، بلوتوث و ... را از کار بیندازید.
 
10-اگر اپلیکیشنی را نصب کرده اید و از آن استفاده نمی‌کنید؛ از روی گوشی پاک کنید. برخی اپ‌ها به صورت پنهان در پس زمینه گوشی راه می روند و ضمن باتری خوری، دیتای شما را جمع آوری می کنند و به شرکت‌های تبلیغاتی (و شاید هم سازمان‌های اطلاعاتی) می‌فروشند.
 
بنابراین خرواری از اپلیکیشن روی گوشی اندرویدی خود نگه ندارید که در درازمدت گوشی را نیز کُند می کند.
 
 
تعداد بازدید از این مطلب: 55
بازدید : 55
Mahdi Bahramian
18:44
یک شنبه 21 آبان 1396

 Apple - iPhone X

آیفون ۱۰ چندین روز قبل از عرضه رسمی از سوی اپل وارد بازار کشورمان شد! ایران را می‌توان یکی از اولین کشورهای دنیا دانست که آیفون ۱۰ زودتر دیگر مناطق به بدست مردم رسیده است اما قیمت آن به حدی بالاست که خریداران باید تا ۳ ماه را برای به ثبات رسیدن کامل قیمت این گوشی صبر کنند. به لطف تولید و عرضه با سرعت بسیار بالا از سوی اپل به بازارهای جهانی به تازگی مدت زمان ارسال آیفون X سه الی چهار هفته شده است و پیش‌بینی می‌شود به زودی به سرعت آن بهبود ببخشد. بدین ترتیب اگر شاهد افزایش نرخ ارزهای خارجی طی سه ماه آینده نباشیم احتمالا می‌توان iPhone X را در بازار ایران با قیمت ۴،۵۰۰،۰۰۰ تومان خریداری کند. البته به شرطی که مسئولین مربوطه، به بهانه اجرای طرح رجیستری قیمت این گوشی را ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار تومان افزایش ندهند!
 
قیمت آیفون X هنوز به ثبات قیمت نرسیده است.
قیمت آیفون 10: 7,400,000 تومان
 
Apple - iPhone 8 / iPhone 8 Plus
کمی صبر کنید!
قیمت آیفون ۸ و ۸ پلاس هنوز به صورت کامل به ثبات قیمتی خود نرسیده‌اند و قیمت آیفون X نیز رو به کاهش است.
قیمت آیفون ۸: 3,200,000 تومان
قیمت آیفون ۸ پلاس: 3,700,000 تومان
 
+Samsung - Galaxy S8 / Galaxy S8
مدت زمان زیادی است که قیمت Galaxy S8 و +Galaxy S8 در بازار کشورمان به ثبات رسیده و زمان نسبتا زیادی تا معرفی نسل بعدی مانده است.
قیمت گلکسی اس ۸: 2,470,000 تومان
قیمت گلکسی اس ۸ پلاس: 2,790,000 تومان
 
Samsung - Note 8
مدت زمان زیادی است که قیمت Note8 در بازار کشورمان به ثبات رسیده و زمان نسبتا زیادی تا معرفی نسل بعدی مانده است.
قیمت نوت ۸: 3,600,000 تومان
 
Google - Pixel / Pixel XL
اگرچه گوشی‌های پیکسل بدون گارانتی و پشتیبانی رسمی به فروش می‌رسند و یافتن‌شان در بازار کمی سخت است اما در حال حاضر نسل اول پیکسل‌ها با قیمت مناسبی به فروش می‌رسند. اگر شما خواستار گوشی با سیستم‌عامل اندروید خام یا جایگزین برای نکسوس هستید، پیکسل بهترین کزینه است. اما به یاد داشته باشید تا کمتر از چند هفته دیگر نسل دوم گوشی‌ههای پیکسل وارد بازار کشورمان خواهند شد و طبیعاتا قیمت پیکسل‌های نسل اول کاهش پیدا خواهد کرد.۳
مدت زمان حدودی تا معرفی نسل بعدی: ۳ الی ۵ ماه
قیمت پیکسل (نسخه ۳۲ گیگیابایت): 2,980,000 تومان 
قیمت پیکسل ایکس ال (نسخه ۱۲۸ گیگیابایت): 4,000,000 تومان
 
Huawei - P10 / P10 Plus
از معرفی رسمی پی ۱۰ و پی ۱۰ پلاس کمتر از ۶ ماه می‌گذرد و مدتی است که قیمت هر دو پرچمدار هوآوی به ثبات رسیده است.
قیمت پی ۱۰: 1,660,000 تومان
قیمت پی ۱۰ پلاس: 2,210,000 تومان
 
Huawei - Mate 9
میت ۱۰ و میت ۱۰ پرو به زودی وارد بازار کشورمان خواهد شد.
قیمت میت 9: 1,755,000 تومان
 
G6
تصمیم با خودتان است!
طی دو سال اخیر گوشی‌های پرچمدار سری G ال‌جی از قافله عقب افتاده‌اند و نه تنها فروش موفق نداشته‌اند بلکه باعث ضرردهی بخش موبایل این کمپانی شده‌اند. این طور که به نظر می‌رسد سیاست کمپانی ال‌جی به گونه‌ای پیش می‌رود که خواه یا ناخواه پرچمداران سری V بهتر و قدرتمندتر از سری G باشند. با توجه به این که زمان زیادی به معرفی V30 نمانده به شما پیشنهاد می‌کنیم به جای جی ۶، وی ۳۰ را با پردازنده قدرتمند‌تر و امکانات بهتر در سبد خرید خود قرار دهید. 
قیمت جی ۶: 1,880,000 تومان
 
LG - V20
قیمت وی ۲۰: 1,980,000 تومان
 
Sony - Xperia XZ Premium
سونی مدت‌هاست هیچ گونه نوآوری خاصی به گوشی‌های خود اضافه نکرده است و کاربرانش چندین سال است که باید با حاشیه‌های بسیار زیاد به خصوص در قسمت‌های بالا و پایین صفحه‌نمایش سر کنند. جدا از این قضایا قیمت این گوشی نسبت به دیگر همرده‌هایش بالا است و خرید آن مقرون به صرفه نیست.
قیمت اکسپریا ایکس زد پرمیوم: 2,445,000 تومان
 
HTC - U11
یو ۱۱+ در راه است.​ بهتر است دست نگه دارید
 
Nokia 8
قیمت پرچمدار جدید نوکیا در بازار ایران امروز به ثبات رسید.
قیمت نوکیا ۸: 2,150,000 تومان
 
OnePlus 5
وان پلاس ۵ در بازار کشورمان به سختی پیدا می‌شود و به همین دلیل با قیمت‌های بسیار بالا به فروش می رسد. نسخ جدید این گوشی با نام وان پلاس ۵ تی یا همان OnePlus 5T نیز به زودی معرفی و روانه بازار خواهد شد.
 
 
 
تعداد بازدید از این مطلب: 55
بازدید : 55
Mahdi Bahramian
17:56
یک شنبه 21 آبان 1396

 گوشی وان‌پلاس ۵T چند وقت دیگر رسما معرفی می‌شود. امروز هم تصویر کامل این گوشی به بیرون درز کرده است. این گوشی صفحه نمایش بزرگ و کم حاشیه‌ای دارد و دوربین دوتایی هم روی آن دیده می‌شود. البته مدتی پیش هم اطلاعات کاملی از این تلفن همراه هوشمند به بیرون درز کرد.

 

شایعات می گویند که صفحه نمایش این گوشی از نسبت تصویر ۲:۱ بهره می‌برد که باعث شده صفحه نمایش تمام فضای روی گوشی را در بر بگیرد. همچنین سنسور تشخیص اثر انگشت این گوشی به پشت منتقل شده و هیچ دکمه‌ای را در جلوی گوشی مشاهده نمی‌کنید. تصویر لو رفته به این موضوع هم اشاره می‌کند که ظاهر گوشی وان‌پلاس ۵T بسیار به گوشی Oppo R11s شبیه است.

 

این گوشی تا مدتی دیگر در مراسمی در شهر نیویورک معرفی خواهد شد و اطلاعات نهایی آن در اختیار رسانه‌ها قرار میگیرد.

تعداد بازدید از این مطلب: 78
بازدید : 78
Mahdi Bahramian
17:36
یک شنبه 21 آبان 1396

 گوشی‌های آیفون به واسطه دوربین‌های با کیفیتی که دارند بسیار محبوب هستند. اپل هم هر سال سعی کرده محصول بهتری را راهی بازار کند. ماه گذشته شایعه شده بود که این شرکت قصد دارد شرکتی به اسم InVisage Technologies که سنسور دوربین تولید می‌کند را خریداری کند. امروز مشخص شد که این اتفاق واقعا رخ داده و اپل مالک این شرکت سازنده سنسور دوربین شده است. البته اپل این خبر را رسما تایید نکرده اما گفته که:« اپل در طول زمان شرکت‌های کوچک مختلفی را خریداری می‌کند و هیچ وقت هم دلیل و هدف آن را اعلام نمی‌کند.»

 

باید به این موضوع اشاره کنیم که اپل در گذشته هم چنین اقداماتی انجام داده بود و درباره آن‌ها چیزی نگفته بود. پس کاملا منطقی به نظر می‌رسد که درباره این موضوع هم سکوت کند. هنوز مشخص نیست که اپل به چه صورت از تکنولوژی‌های این شرکت در محصولات خودش استفاده می‌کند؛ اما شرکت InVisage Technologies روی تکنولوژی جدیدی به اسم QuantumFilm کار می‌کرد که به نوعی ترکیبی از نرم‌افزار و علم مواد است که باعث می‌شود عکس‌های با کیفیت‌تری گرفته شود.

 

در حقیقت تکنولوژی این شرکت باعث می‌شود که دوربین گوشی‌های آیفون در آینده کیفیتی بهتر پیدا کنند.

تعداد بازدید از این مطلب: 40
بازدید : 40
Mahdi Bahramian
17:30
یک شنبه 21 آبان 1396

 گزارش‌های منتشر شده در فضای مجازی حاکی از آن است که گوشی‌های پیکسل ۲ ایکس ال گوگل، بار دیگر دچار مشکل در صفحه نمایش شده‌اند.

 

به گزارش وب سایت phonearena، چند هفته پیش بود که صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند گوگل مدل پیکسل ۲ ایکس ال، دچار مشکل سوختگی پیکسل‌ها شده بود که این مشکل در اثر استفاده چند روزه از گوشی برای کاربران ایجاد شده بود.

 

اما هم اکنون بر اساس اخبار جدید منتشر شده، کاربران گوشی های پیکسل ۲ ایکس ال در فضای مجازی اظهار کرده اند که کناره و حاشیه صفحه نمایش گوشی های مذکور کار نمی کند و بسیاری از آنها از مشکل پیش آمده ناراضی هستند.

 

با اینکه مدت زیادی از عرضه گوشی‌های گوگل پیکسل ۲ وگوگل پیکسل ۲ XL نگذشته است، این گوشی‌ها با سیل پایان‌ناپذیری از مشکلات کوچک و بزرگ مواجه شده‌اند. یکی از مشکلات این گوشی، از کار افتادن میکروفون آن به هنگام تماس تلفنی یا ضبط صدا است. یکی دیگر از مشکلات آن هم که گفته شد، نقص در صفحه نمایش این گوشی ها بود. اما شرکت گوگل در این باره مدعی شد که صفحه نمایش بکار گرفته شده در این گوشی به هیچ عنوان با صفحه نمایش گوشی‌های دیگر متفاوت نیست و کاملا مشابه پنل‌های اولد سایر گوشی های هم رده آن است.

 

این غول تکنولوژی همچنین اعلام کرد که تحقیقات گسترده‌ای در این باره انجام داده است و نتایج بدست آمده از تحقیقات کاملا بر تطابق پیکسل‌های صفحه نمایش گوشی هوشمند پیکسل ۲ ایکس ال دلالت دارد. گوگل در آخر به تمامی کاربران اطمینان داد که در اثر استفاده روزانه از این گوشی هرگز با چنین مشکلی روبرو نخواهند شد. گوگل همچنین قول داده بود که با بروزرسانی نرم افزاری مشکل پیش آمده را حل خواهد کرد.

 

گوگل با دریافت چنین شکایت ها و گزارشهایی از سوی کاربران گوشی های پیکسل ۲ ایکس ال تصمیم گرفته است مشکل بوجود آمده را با یک بروزرسانی نرم افزاری حل کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 58
بازدید : 58

صفحه قبل 1 ... 19 20 21 22 23 ... 24 صفحه بعد

T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود