بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
19:0
جمعه 26 آبان 1396

 ایکس باکس وان ایکس و پلی استیشن 4 پرو شباهت های زیادی با یکدیگر دارند. هر دو کنسول های میان نسلی از سمت مایکروسافت و سونی بوده و هر دو کنسول برای اجرای بهتر بازی ها و ارائه گرافیکی بهتر از بازی های جدید، در بازار ها عرضه شده اند.

 

اساس این دو کنسول، بر استفاده از تلویزیون هایی با کیفیت 4K بوده و سونی و مایکروسافت هر دو مانور زیادی روی توانایی های کنسول های جدید خود در اجرا بازی ها با این کیفیت داده اند.

در ادامه قصد داریم تا با در نظر گرفتن اختلاف صد دلاری قیمت این دو کنسول، این موضوع را بررسی کنیم که کدامیک از آن ها، گزینه بهترین برای برای خرید به شمار می روند.

 

سخت افزار:

 

پردازشگر

ایکس باکس وان ایکس: 2.3GHz 8-core AMD custom CPU 

پلی استیشن 4 پرو: 2.1GHz 8-core AMD custom “Jaguar” CPU

 

گرافیک

ایکس باکس وان ایکس: Integrated AMD graphics with 6 teraflops of performance 

پلی استیشن 4 پرو: Integrated AMD graphics with 4.2 teraflops of performance

 

حافظه رم

ایکس باکس وان ایکس: 12GB GDDR5 

پلی استیشن 4 پرو: 8GB GDDR5

حافظه داخلی

ایکس باکس وان ایکس: 1TB HDD

پلی استیشن 4 پرو: 1TB HDD

 

درایو نوری

ایکس باکس وان ایکس: 4K HDR Blu-ray/DVD 

پلی استیشن 4 پرو: Blu-ray/DVD

 

با نگاهی به جدول بالا به راحتی می توان به این نکته پی برد که برنده بلامنازع این بخش بدون شک ایکس باکس وان ایکس است که در تمامی بخش ها، فاصله زیادی نسبت به رقیب خود دارد.

هر دو کنسول از یک پردازشگر AMD هشت هسته ای بهره می برند اما پردازنده ایکس باکس وان ایکس 200 مگاهرتر در بخش پردازشگر گرافیکی، قدرت بیشتری دارد.

 

مایکروسافت به تازگی اطلاعاتی را منتشر کرده که بر اساس آن، ایکس باکس وان ایکس از 6 ترافلاپ قدرت پردازش گرافیکی بهره می برد که این میزان، 1.4 برابر پلی استیشن 4 پرو محسوب می شود.

همچنین ایکس باکس وان یک رم 12 گیگابایتی با تکنولوژی DDR5 دارد که 3 گیگ آن، به انجام کارهای سیستم عامل این کنسول اختصاص داده شده و 9 گیگ آن در اختیار اجرای بازی ها قرار می گیرد. این مقدار به تنهایی از تمامی 8 گیگابایت رم پلی استیشن 4 پرو، بیشتر است.

 

با وجود آن که پلی استیشن 4 پرو از پخش کننده بلوری بهره می برد، تنها ایکس باکس وان ایکس است که به کابلی برای پخش با کیفیت 4K و فناوری HDR، مجهز شده است.

در نهایت، برنده این بخش به این موضوع بستگی دارد که سازندگان بازی ها، چه بهره ای ازسخت افزار این دو کنسول ببرند اما روی کاغد، برنده این بخش بدون شک ایکس باکس وان ایکس است.

 

طراحی

هر دو کنسول در نسخه اصلی خود، از رنگ مشکی مات بهره می برند اما بزرگترین تفاوت در طراحی آن ها، به سایز این دو کنسول برمی گردد.

ایکس باکس وان ایکس در اصل، کوچک ترین کنسول مایکروسافت تا به اینجای کار بوده و از نظر اندازه نیز، از پلی استیشن 4 پرو کوچک تر است. البته لازم است تا به این نکته اشاره کنیم که این کنسول، کمی از رقیب ژاپنی خود سنگین تر است.

در بخش پورت ها نیز، پلی استیشن 4 پرو از پورت یو اس بی 3 درگاه اینترنت و یک پورت برای دوربین پلی استیشن بهره می برد و در مقابل، ایکس باکس وان ایکس به یک ورودی HDMI بیشتر مجهز است.

 

هر دو کنسول، صدای کمی از خود تولید می کنند. ایکس باکس وان ایکس به دلیل سخت افزار قوی تر خود، کمی گرم تر است. طی تست های انجام شده، ایکس باکس وان ایکس از 170 وات برق استفاده کرده و دمایی نزدیک به 61 درجه سلسیوس دارد.

 

در مقابل، پلی استیشن 4 پرو، 150 وات برق مصرف کرده و دمای آن نیز به 40 درجه سلسیوس می رسد. در مجموع می توان به علت طراحی کوچک تر ایکس باکس وان ایکس، این کنسول را برنده بخش طراحی دانست.

 

بازی های در دسترس

برای مقایسه عادلانه این بخش، ما بازی هایی که به امتیازی بالاتر از 70 در سایت Metacritic رسیده اند را بررسی کردیم. با توجه به این موضوع، پلی استیشن 4 از 796 بازی بهره می برد که در میان آن، عناوین فوق العاده ای همچون پرسونا 5، آنچارتد 4، هورایزن زیرو داون و بلادبورن دیده می شود.

 

ایکس باکس وان نیز به 563 بازی با امتیاز بالای میانگین 70، مجهز است که بازی های انحصاری خوبی نیز در میان آن ها دیده می شود. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که اگر شما فرصت تجربه کردن بازی های ایکس باکس 360 را از دست داده اید، مایکروسافت قابلیت تجربه این بازی ها روی کنسول جدید خود را فراهم کرده است.

 

در نهایت، برنده این بخش بیشتر به سلیقه شما در انتخاب بازی ها بستگی دارد اما با توجه به تعداد زیاد بازی هایی که برای کنسول سونی در دسترس هستند، می توان پلی استیشن 4 پرو را برنده این قسمت نامید.

 

سیستم عامل و رابط کاربری

همزمان با این موضوع که بسیاری به ساده تر بودن رابط کاربری پلی استیشن 4 نسبت به ایکس باکس وان اعتقاد دارند، نباید از به روزرسانی جدید داشبورد ایکس باکس وان که رابط کاربری این کنسول را به بهترین شکل ممکن رسانده، غافل شد.

 

البته این به روزرسانی جدید، هنوز از طراحی مینیمال رابط کاربری پلی استیشن 4، ظاهر پیچیده تری دارد اما ویژگی های بیشتری مانند ظبط ویدیوها با کیفیت 4K و پشتیبانی از کورتانا را به کاربران ارائه می دهد و در نهایت به اپلیکیشن مایکروسافت برای استریم بازی ها مجهز بوده که تاخیر کمتری نسبت به شبکه Twitch دارد.

 

هر کدام از سیستم عامل هایی که سونی و مایکروسافت در کنسول های خود استفاده کرده اند، نقاط قوت و ضعفی دارند. اما در نهایت، صاحب این کنسول ها، بیشتر وقت خود را صرف انجام بازی و تماشای فیلم و سریال کرده که هر دو از اپلیکیشن های استریم مهم مانند نتفلیکیس و آمازون بهره می برند.

 

با توجه به عملکرد خوب هر دو کنسول در این بخش، می توان در نهایت عملکرد سونی و مایکروسافت را در طراحی رابط کاربری کنسول های خود، مساوی دانست.

 

ارزش خرید

ایکس باکس وان ایکس به همراه یک باتری برای شارژ دسته عرضه شده و در مقابل پلی استیشن 4 پرو از سیم مخصوص برای شارژ دسته بهره می برد. سونی به دلیل آن که کاربران را از خرید باتری برای دسته ها معاف می کند، عملکرد بهتری در این قسمت داشته است.

 

همچنین پلی استیشن 4 پرو به هدست مخصوصی مجهز بوده که ایکس باکس وان ایکس از نمونه مشابه آن بهره نمی برد. همچنین پلی استیشن 4 پرو از فناوری واقعیت مجازی با استفاده از پلی استیشن وی آر بهره برده و کنسول مایکروسافت در حال حاضر از این قابلیت بهره نمی برد.

با توجه به اختلاف قیمت صد دلاری میان ایکس باکس وان ایکس و پلی استیشن 4 و پشتیبانی سونی از فناوری واقعیت مجازی، ما کنسول سونی را می دانیم.

 

نتیجه گیری

تا به این جای مقایسه بین این کنسول، هر کدام در دو بخش برنده بوده اند و می توان نتیجه گیری کرد که هر دو کنسول، نقاط ضعف و قدرت مخصوص به خود را دارند.

 

شاید، بزرگ ترین برتری پلی استیشن 4 پرو را می توان در ارائه عناوین بهتر برای بازی کردن خلاصه کرد و ایکس باکس وان ایکس نیز از برتری هایی مانند توانایی اجرای بهتر بازی های چند پلتفرمی و پخش ویدیوها با کیفیت 4K و فناوری HDR بهره می برد.

 

این موضوع که با توجه به سلیقه خود در انتخاب بازی ها و این که دوست شما به چه پلتفرمی مجهز است، دست به انتخاب میان این دو کنسول بزنید، کار درستی بوده و می تواند معیار اصلی شما برای انتخاب میان این دو کنسول باشد.

تعداد بازدید از این مطلب: 61
بازدید : 61
Mahdi Bahramian
18:29
جمعه 26 آبان 1396

  به رسم هر ماه موسسه NPD امروز پرفروش‌ترین بازی‌ها و کنسول‌های آمریکا را در ماه میلادی گذشته اعلام کرد. بر این اساس در اکتبر ۲۰۱۷، کنسول نینتندو سوییچ کماکان فروشی عالی در این کشور تجربه کرده و توانسته با پشت سر گذاشتن پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان، پرفروش‌ترین کنسول ماه شود. البته از ابتدای ۲۰۱۷ تا پایان اکتبر، پلی‌استیشن 4 در مجموع پرفروش‌ترین کنسول در این منطقه بوده است. از طرفی دیگر، فروش کلی سخت‌افزار‌ها در ماه اکتبر ۲۰۱۷، برابر با ۲۳۸ میلیون دلار اعلام شده است که این رقم در مقایسه با بازه مشابه سال گذشته، رشدی ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین فروش کلی این بخش از ابتدای سال ۲۰۱۷ تا پایان اکتبر، ۲.۳ میلیارد دلار اعلام شده که حاکی از رشدی ۱۹ درصدی است.

تعداد بازدید از این مطلب: 69
بازدید : 69
Mahdi Bahramian
18:22
جمعه 26 آبان 1396

 موسسه NPD پرفروش‌ترین کنسول‌ها و بازی‌های آمریکا در اکتبر ۲۰۱۷ را اعلام کرده که بر اساس آن، Middle-earth: Shadow of War پرفروش‌ترین بازی ماه بوده است.

در ادامه می‌توانید در جدول‌های مختلف پرفروش‌ترین بازی‌های اکتبر ۲۰۱۷ را مشاهده کنید: (فروش دیجیتالی بازی‌های * دار در نظر گرفته نشده است.)
 
۱۰ بازی پرفروش ماه اکتبر ۲۰۱۷ در آمریکا:
رتبه - اسم بازی
۱ Middle-earth: Shadow of War
۲ Assassin's Creed Origins
۳ Super Mario Odyssey*
۴ South Park: The Fractured But Whole
۵ NBA 2K18
۶ FIFA 18
 
۱۰ بازی پرفروش پلی‌استیشن 4 ماه اکتبر ۲۰۱۷ در آمریکا:
 
رتبه - اسم بازی
۱ Middle-earth: Shadow of War
۲ Assassin's Creed: Origins
۳ South Park: The Fractured But Whole
۴ NBA 2K18
۵ FIFA 18
۶ Gran Turismo Sport
۷ WWE 2K18
۸ Madden NFL 18
۹ Destiny 2
۱۰ The Evil Within 2*
۷ WWE 2K18
۸ Madden NFL 18
۹ Destiny 2*
۱۰ Forza Motorsport 7
 
۱۰ بازی پرفروش ایکس‌باکس وان ماه اکتبر ۲۰۱۷ در آمریکا:
 
رتبه - اسم بازی
۱ Middle-earth: Shadow of War
۲ Assassin's Creed: Origins
۳ Forza Motorsport 7
۴ South Park: The Fractured But Whole
۵ NBA 2K18
۶ FIFA 18
۷ Destiny 2
۸ WWE 2K18
۹ Madden NFL 18
۱۰ Grand Theft Auto V
 
۱۰ بازی پرفروش نینتندو سوییچ ماه اکتبر ۲۰۱۷ در آمریکا:
 
رتبه- اسم بازی
۱ Super Mario Odyssey*
۲ Legend of Zelda: Breath of the Wild*
۳ Mario Kart 8*
۴ Fire Emblem: Warriors*
۵ Pokken Tournament DX*
۶ Splatoon 2*
۷ Mario & Rabbids: Kingdom Battle*
۸ FIFA 18*
۹ NBA 2K18*
۱۰ Dragon Ball Xenoverse 2*
 
۱۰ بازی پرفروش سال ۲۰۱۷ تا پایان ماه اکتبر:
 
رتبه - اسم بازی
۱ Destiny 2*
۲ NBA 2K18
۳ Ghost Recon: Wildlands
۴ Madden NFL 18
۵ Legend of Zelda: Breath of the Wild*
۶ Grand Theft Auto V
۷ For Honor
۸ Horizon: Zero Dawn
۹ Injustice 2
۱۰ Mario Kart 8
 
۱۰ بازی پرفروش ۱۲ ماه گذشته آمریکا:
 
رتبه - اسم بازی
۱ Call of Duty: Infinite Warfare
۲ Destiny 2*
۳ Battlefield 1
۴ Grand Theft Auto V
۵ NBA 2K18
۶ NBA 2K17
۷ Ghost Recon: Wildlands
۸ Madden NFL 18
۹ Legend of Zelda: Breath of the Wild*
۱۰ Final Fantasy XV
 
فروش کلی بازی‌ها در ماه اکتبر، ۴۷۴ میلیون دلار اعلام شده که ۲۰ درصد افت را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد. این در حالی است که امسال هم شاهد انتشار بازی‌های بزرگی در این ماه بودیم اما طبق اعلام NPD، دلیل اصلی این افت، انتشار بازی Battlefield 1 در ماه اکتبر سال گذشته بوده که بازی‌های امسال، از نظر فروش توان رقابت با آن را نداشته‌اند. همچنین فروش کلی بازی‌ها از ابتدای ۲۰۱۷ تا پایان اکتبر، ۴.۲ میلیارد دلار اعلام شده که رشدی ۳ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است. NPD همچنین یک سری نکات جالب و تحلیل‌ها را هم در رابطه با فروش بازی‌ها ارائه کرده که در ادامه می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید:
 
فروش بازی‌های ریسینگ در مقایسه با اکتبر ۲۰۱۶، به میزان بیش از دو برابر رشد داشته است. فروش کلی بازی‌های این سبک در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد رشد داشته است. 
فروش بازی‌های نقش آفرینی در مقایسه با اکتبر ۲۰۱۶، به میزان بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است و فروش کلی آن‌ها هم نسبت به سال گذشته رشدی ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد. 
Destiny 2 پرفروش‌ترین بازی سال ۲۰۱۷ تا به امروز بوده است.
 
2K18 دومین بازی پرفروش سال ۲۰۱۷ است. جایگاه نخست احتمالا در اختیار FIFA 18 یا Madden 18 است. 
یوبیسافت موفق‌ترین کمپانی در زمینه درآمد حاصل از فروش بازی‌ها در ماه اکتبر ۲۰۱۷ بوده است و اکتیویژن بلیزارد هم جایگاه نخست را در مجموعه فروش سال ۲۰۱۷ در اختیار دارد.
 
به عنوان مورد پایانی هم فروش کلی صنعت بازی در سه بخش بازی، سخت‌افزار و لوازم جانبی، در ماه اکتبر برابر با ۸۲۵ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با سال گذشته، افتی ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.
تعداد بازدید از این مطلب: 60
بازدید : 60
Mahdi Bahramian
18:13
جمعه 26 آبان 1396

 مایکروسافت اخیرا عرضه جدیدترین و درعین حال قوی‌ترین کنسول بازی خود تحت عنوان ایکس‌باکس One X را آغاز کرد. تقاضا برای خرید این کنسول در بسیاری از بازارهای بزرگ جهانی، قابل‌قبول گزارش شد اما به‌نظر می‌رسد که ژاپنی‌ها علاقه‌ چندانی به این دستاورد جدید ردموندی‌ها ندارند. براساس آخرین گزارش‌ها، کنسول ایکس‌باکس One X هفته بدی را در ژاپن پشت سر گذاشت.

 

مرکز Media Create با بررسی میزان فروش این کنسول در بازار ژاپن عنوان کرد که ایکس‌باکس One X در طی هفته نخست عرضه، عملکرد خوبی را در بازار این کشور از خود نشان نداده و این درحالی است که این کنسول در کشورهای اروپایی با استقبال خیره‌کننده‌ای از سوی خریداران همراه شده است.

 

در این گزارش آمده که مایکروسافت توانسته تنها 1344 دستگاه ایکس‌باکس One X را در طی هفته آغازین عرضه، به‌فروش برساند و در رده هشتم فروش محصولات سخت افزاری در این بازار قرار گیرد. گفتنی است در اولین هفته عرضه مدل استاندارد ایکس‌باکس One، تنها 121 دستگاه به‌فروش رفت که رقم ناامیدکننده‌ای به‌حساب می‌آید.

 

البته این آماروارقام بدین معنی نیست که ژاپنی‌ها دیگر تمایلی به خرید کنسول‌های بازی ندارند، بلکه برعکس، در هفته نخست عرضه فروش نینتندو سوییچ برابر با 80 هزار و فروش پلی‌استیشن 4 نیز برابر با 20 هزار و 21 دستگاه عنوان شد. با این‌حال، چنین استقبال سردی از ایکس‌باکس One X چندان هم دور از ذهن نبود چراکه این کنسول هنوز نتوانسته آن‌چنان که بایدوشاید، توجه کاربران ژاپنی را به خود جلب کند. ژاپنی‌ها علاقه زیادی به نینتندو و پلی‌استیشن 4 دارند و به‌همین دلیل است که این کنسول‌ها بخشی عمده‌ای از بازار این کشور را تحت سلطه خود دارند.

تعداد بازدید از این مطلب: 80
بازدید : 80
Mahdi Bahramian
18:2
جمعه 26 آبان 1396

 همچون هفته‌های اخیر، مایکروسافت در این هفته نیز یک نسخه آزمایشی جدید از سیستم عامل ویندوز 10 منتشر کرد. این نسخه آزمایشی که با شماره 17040 منتشر شده است هم اکنون در دسترس کاربران عضو حلقه از برنامه Windows Insider قرار دارد.

 

بیلد 17040 از ویندوز 10 نیز همچون نسخه‌های آزمایشی گذشته با رفع تعدادی از باگ‌ها و مشکلات این سیستم عامل همراه است و همچنین چند قابلیت جدید را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. انتظار می‌رود این تغییرات و قابلیت‌های جدید در بهار سال آینده و در قالب به‌روز رسانی بزرگ Redstone 4 در دسترس عموم کاربران قرار بگیرد.

 

هم اکنون برنامه Settings به کاربران اجازه می‌دهد که در هنگام استفاده از نمایشگرهای با قابلیت‌ HDR، میزان شدت روشنایی محتواهای استاندارد SDR را هم تنظیم کنند. مایکروسافت اعلام کرده است که کاربران می‌توانند بر روی نمایشگرهای HDR به مسیر Settings سپس System و سپس Display مراجعه کنند و در صفحه HDR and advanced color settings با استفاده از یک نوار لغزنده میزان این شدت روشنایی و درخشانندگی را تنظیم نمایند. بنا به اطلاعات منتشر شده از سوی مایکروسافت این قابلیت بنا به درخواست‌های کاربران به ویندوز 10 افزوده شده است.

 

برنامه Settings همچنین هم اکنون دارای بخش جدیدی است که امکان تنظیم نشانگر ماوس و دیگر تنظیمات مربوط به صفحات لمسی را به صورت یک‌جا در دسترس کاربران قرار می‌دهد. صفحه کلید لمسی ویندوز 10 نیز هم اکنون در نسخه جدید با قابلیت‌هایی تازه همراه شده است. امکان انتقال دستورات به این صفحه کلید از این پس با رسم اشکال مختلف بر روی آن ممکن شده است. این قابلیت در حال حاضر از زبان‌های مختلفی پشتیبانی می‌کند و مایکروسافت قصد دارد در آینده سازگاری آن با دیگر زبان‌ها را هم به ویندوز 10 اضافه کند.

 

پنل مربوط به شناسایی دست خط نیز هم اکنون در این نسخه جدید با تغییراتی همراه شده است. این پنل هم اکنون قادر است کلمات نوشته شده توسط کاربران را با دقت بیشتری شناسایی کند و به آن‌ها اجازه دهد بدون دخالت صفحه کلید و تنها با کشیدن یک خط، کلمات و حروف را از یکدیگر جدا کرده یا به هم بچسبانند. امکان پاک کردن پنل نیز در حال حاضر با کشیدن یک نیمه مربع فراهم شده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 51
بازدید : 51
Mahdi Bahramian
17:56
جمعه 26 آبان 1396

 امسال سرویس توییتر دستخوش تغییرات زیادی شد. آن ها ابتدا محدویت کاراکتری توییت ها را دو برابر کردند و به رقم 280 کاراکتر رساندند و بعد ها هم شایعاتی به گوش رسید که نشان می داد این کمپانی می خواهد ویژگی Tweetstorm را به صورت رسمی به سرویس خود آورده و قابلیت ارسال همزمان چند توییت متوالی را فراهم کند.

 

حالا بعد از دو ماه سرانجام توییتر سکوت خود را شکست و این ویژگی را تایید کرد. البته آن ها فعلا در حال تست Tweetstorm هستند اما با این وجود بعضی کاربران گزارش داده اند که قابلیت یاد شده را در ورژن کنونی توییتر یعنی 7.22.0 دیده اند و عده دیگری هم گفته اند این ویژگی بعد از نصب نسخه آلفا 7.24.0 نمایان شده است.

 

در نسخه جدید توییتر، هنگام ارسال توییت یک آیکون + وجود دارد که به با آن می توانید توییت ها را به یکدیگر متصل کرده و سپس با Tweet All همه را با هم ارسال کنید. با این کار، توییت ها به صورت متصل برای فالوورها نمایش داده می شوند و دیگر خبری از مشکلات قبلی نیست.

 

در کنار افزایش محدودیت کاراکترها، به نظر می رسد وجود قابلیت Tweetstorm به خاطر حفظ کاربران پرطرفدار و تحلیلگرانی است که فالوورهای زیادی دارند اما به دلیل محدودیت در ارسال مطالب بلند، از سرویس های دیگری استفاده می کنند.

تعداد بازدید از این مطلب: 63
بازدید : 63
Mahdi Bahramian
22:19
پنج شنبه 25 آبان 1396

 ویژگی Animoji اپل تبدیل به یکی از محبوب‌ترین ویژگی‌های آیفون ۱۰ در میان کاربران شده. با این وجود، چرا این ویژگی را در دیگر گوشی‌های آیفون نمیبینیم؟

 

طبق گفته‌های Marques Brownlee که به تازگی ویژگی‌های آیفون ۱۰ و انیموجی آن را در کانال یوتیوب خود بررسی کرده است، آیفون ۱۰ برای پشتیبانی از “انیموجی” از هیچ ویژگی شاخصی بهره نمیبرد. به نظر میرسد که قابلیت انیموجی تنها متکی به دوربین جلو بوده که به سادگی در دیگر گوشی‌های آیفون نیز وجود دارد.

 

طبق گزارش RGB، براونلی برای بررسی نحوه کار انیموجی، این گزینه را بر روی گوشی خود فعال کرد و سپس دست خود را بر روی سنسور TrueDepth قرار داد. اما در کمال تعجب، ویژگی انیموجی باز هم قابل استفاده بود!

 

اپل “انیموجی” را به عنوان یکی از ویژگی‌های کلیدی آیفون ۱۰ معرفی کرد و در حال حاضر این ویژگی تنها بر روی آیفون X در دسترس است.

 

ممکن است دلیل وجود انیموجی تنها در آیفون X وجود چیزی خاص در دل گوشی باشد که ما از آن بی خبریم. همچنین احتمال دیگر این است که اپل این ویژگی را تنها برای آیفون ۱۰ در نظر گرفته تا به نحوی آن را از آیفون ۸ متمایز کند.

 

آیفون ۸ از همان تراشه A11 Bionic بهره میبرد که در آیفون X نیز مورد استفاده قرار گرفته است. به علاوه این دو گوشی دارای اجزای تقریباً یکسانی هستند. سنسور تشخیص چهره با نام Face ID و فناوری TrueDepth آیفون X یکی از بزرگترین تفاوت‌های موجود بین دو گوشی است.

 

با این حال، دانستن اینکه آیا اموجی بر روی دیگر گوشیهای آیفون قابل دسترسی است یا خیر میتواند موضوعی قابل توجه باشد. بدون شک وجود این قابلیت بر روی دیگر گوشیهای آیفون، سبب خرسندی بیش از پیش کاربران خواهد شد.

تعداد بازدید از این مطلب: 49
بازدید : 49

T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود