بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
18:58
یک شنبه 20 اسفند 1396

 هر دو نسخه از سری بازی Amnesia هم اکنون روی پلتفرم استیم به صورت رایگان و طی مدت محدودی قابل دریافت هستند.

 
هنوز تاریخ دقیقی برای اتمام مهلت رایگان بودن بازی ها ذکر نشده و در حال حاضر با نصب این دو بازی روی پروفایل استیم خودتان، می توانید برای همیشه آن ها را در اختیار داشته باشید.
 
لازم به ذکر است که برای اضافه شدن این دو بازی به لیست بازی ها شما، نیازی به نصب کامل آن ها نیست و با یک بار زدن دکمه نصب برای هر کدام از بازی های Amnesia: The Dark Descent و Amnesia: A Machine for Pigs، این عناوین به آرشیو استیم شما اضافه خواهند شد.
 
نسخه اول از این سری بازی در سبک ترسناک یعنی Amnesia: The Dark Decent در سال 2010 و Amnesia: A Machine for Pigs در سال 2013 برای پی سی (و هر دو آن ها در سال 2016 برای پلی استیشن 4) عرضه شدند.
 
قسمت اول به دلیل فضاسازی قدرتمند و روایت داستانی جالب خود، با واکنش های مثبت زیادی از سمت منتقدان و کاربران روبرو شد. با وجود این که قسمت دوم از سری بازی Amnesia نتوانست موفقیت های نسخه پیش را تکرار کند، هر دو این بازی ها، آن هم به صورت رایگان روی استیم، قطعاً ارزش امتحان کردن را دارند.
 
نشانی کانال تلگرام ما
تعداد بازدید از این مطلب: 34
بازدید : 34
Mahdi Bahramian
18:55
یک شنبه 20 اسفند 1396

 

وزیر ارتباطات گفت: رفع فیلتر شبکه های اجتماعی یوتیوب و توئیتر مستلزم تصمیم گیری ۳ قوه است
 
نشانی کانال تلگرام ما
 
تعداد بازدید از این مطلب: 39
بازدید : 39
Mahdi Bahramian
18:51
یک شنبه 20 اسفند 1396

 #خبر

شرکت هوش مصنوعی Kngine توسط سامسونگ خریداری شد
 
 
نشانی کانال تلگرام ما.
تعداد بازدید از این مطلب: 33
بازدید : 33
Mahdi Bahramian
18:38
یک شنبه 20 اسفند 1396

 

حق امتیاز اپل برای صفحه کلیدی مقاوم در برابر گرد و‌ غبار برای مک‌بوک های خود
 
نشانی کانال تلگرام ما.
تعداد بازدید از این مطلب: 37
بازدید : 37
Mahdi Bahramian
21:50
سه شنبه 24 بهمن 1396

 گوگل مشکل بزرگی دارد که نوابغ این شرکت هنوز راهی برای آن پیدا نکرده‌اند؛ چگونه با آمازون مقابله کنند؟

 
ناتوانی گوگل در مقابله با آمازون ناشی از کم‌کاری این شرکت یا عدم تلاش کافی آن نیست. غول بزرگ جستجو در دو سال اخیر تلاش بسیاری کرده است تا کسب‌و‌کار پردازش ابری خود را بنا نهد و اسپیکرهای سری هوم را به بازار عرضه کند؛ دو صنعتی که آمازون در آن‌ها خیلی خوب و موفقیت‌آمیز عمل می‌کند. البته گوگل هم در این دو بازار موفقیت نسبی کسب کرده است. بازوی پردازش ابری این شرکت در هر سه‌ماهه بیش از یک میلیارد دلار درآمد کسب کرده و اسپیکر‌ هوشمند هوم (بر اساس گزارش مؤسسه‌ی تحقیقاتی Consumer intelligence) توانسته است تاکنون ۳۱ درصد بازار آمریکا را به تصرف خود درآورد.
 
اما سرمایه‌گذاران چندان از این روند راضی نیستند. این موضوع به‌وضوح در آخرین آمار سهام آلفابت و آمازون مشخص است. آلفابت در سه‌ماهه‌ی پایانی سال گذشته با افت ارزش سهام نسبی مواجه بوده که افزایش‌های ابتدای سال را محو کرده است. در طرف مقابل آمازون در سال گذشته رشد نسبی ۱۷ درصدی داشته است.
 
 
 
در ادبیات سرمایه‌گذاری،‌ سود در کنار رشد درآمد معنا پیدا می‌کند؛ اما این موضوع در زمینه تکنولوژی همیشه صادق نیست. سرمایه‌گذاران فقط به خاطر سودآور بودن گوگل حاضر نیستند سرمایه خود را در اختیار این شرکت قرار دهند. اما این شرکت می‌تواند با تأکید بر کسب‌وکارهای جدید خود مانند خدمات ابری و تفسیر بهتری از نفوذ و رشد سیستم عامل اندروید، نظر آن‌ها را عوض کند. اگر گوگل بتواند این کار را همزمان با سودآور نگه داشتن کسب‌وکار اصلی خود یعنی تبلیغات انجام دهد، می‌تواند بار دیگر رقبای خود را کنار بزند و به جایگاه گذشته‌اش بازگردد.
 
همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگراماز دید آلفابت بزرگ‌ترین دغدغه سرمایه‌گذاران، هزینه‌ای است که گوگل باید به شرکای خود بپردازد تا همچنان ترافیک خود را به سمت سایت‌های گوگل هدایت کنند. این هزینه برای سال ۲۰۱۷ در مجموع ۲۱.۶ میلیارد دلار بود؛ ۲۹ درصد بیشتر از سال قبل! این عدد بیشتر از ۲۰ درصد رشد درآمد کسب‌وکار تبلیغات گوگل است. روث پورات، مدیر مالی آلفابت، گفته است که انتظار می‌رود نرخ رشد این هزینه‌ها در اوایل امسال تعدیل شود.
 
اما سودآوری موضوعی نیست که تمایل سرمایه‌گذاران را از موتور جستجو به خرده‌فروشی کشانده است. در همین سال گذشته درآمد عملیاتی گوگل ۲۶.۱ میلیارد دلار بود؛ یعنی ۴۰ درصد بیشتر از تمام آن‌چه آمازون کسب کرده است. در واقع تمایل به انجام کارهای بزرگ‌تر است که این سرمایه‌گذاران با به کسب‌وکارهای خرده‌فروشی علاقه‌مند می‌کند. تفاوت در این است که آمازون نشان داده پتانسیل بیشتری برای انجام کارهای بزرگ دارد. خدمات این شرکت مانند Prime و AWS شتاب رشد بسیار خوبی از خود نشان داده‌اند. از سال ۲۰۱۰ تاکنون، رشد درآمد پایه آمازون رشد ۲۸ درصدی داشته؛ درحالی‌که این رشد برای آلفابت ۲۱ درصد بوده است.
 
در ادبیات سرمایه‌گذاری،‌ سود در کنار رشد درآمد معنا پیدا می‌کند؛ اما این موضوع در زمینه تکنولوژی همیشه صادق نیست. سرمایه‌گذاران فقط به خاطر سودآور بودن گوگل حاضر نیستند سرمایه خود را در اختیار این شرکت قرار دهند. اما این شرکت می‌تواند با تأکید بر کسب‌وکارهای جدید خود مانند خدمات ابری و تفسیر بهتری از نفوذ و رشد سیستم عامل اندروید، نظر آن‌ها را عوض کند. اگر گوگل بتواند این کار را همزمان با سودآور نگه داشتن کسب‌وکار اصلی خود یعنی تبلیغات انجام دهد، می‌تواند بار دیگر رقبای خود را کنار بزند و به جایگاه گذشته‌اش بازگردد.
 
همراهان عزیز، {zoom tech} را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
{zoom tech} در تلگرام:
تعداد بازدید از این مطلب: 122
بازدید : 122
Mahdi Bahramian
16:40
یک شنبه 22 بهمن 1396

 Odin یک نرم‌افزار تحت ویندوز است که توسط سامسونگ و به منظور فلش کردن گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، ارایه شد.

 
برخلاف گوگل و سایر کمپانی‌های سازنده اسمارت‌فون‌ها، سامسونگ با استفاده از سیستم عامل و بوت‌لودر‌های قفل شده، باعث شده است تا کاربران دیگر به فکر تنظیم و شخصی‌سازی ROM و اعمال تغییرات دیگر در اسمارت‌فون خود نیفتند. این بدان معنی است که Odin، ساده‌ترین و بهترین راه برای بارگذاری نرم‌افزار بر روی یک گوشی سامسونگ خواهد بود.
 
آنچه برای شروع کار نیاز دارید
 
برای استفاده از Odin، فقط کافی است موارد زیر را فراهم کنید:
 
یک اسمارت‌فون یا تبلت سامسونگ
یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ با سیستم عامل ویندوز
یک کابل USB
 
البته پیش از همه این‌ها، نرم‌افزار Odin را دانلود کنید.
 
Odin چیست؟
 
همانطور که اشاره شد، Odin یک برنامه تحت ویندوز است که پروسه فلش کردن سیستم عامل را در دستگاه‌های اندرویدی ساخت کمپانی سامسونگ، به صورت خودکار انجام می‌دهد. این نرم‌افزار در ابتدا برای استفاده کاربران طراحی نشده بود و فقط کارمندان سامسونگ و بخش تعمیرات این کمپانی می‌توانستند از آن استفاده نمایند. ولی امروزه تمام نسخه‌های Odin در اینترنت موجود هستند و کاربران می‌توانند به سادگی آن را دانلود کرده و از آن استفاده کنند.
 
پیش از شروع به کار با Odin، این نکته را به یاد داشته باشید که این نرم‌افزار می‌تواند گوشی شما را دچار مشکل کند. کاربران حرفه‌ای اندروید، در هنگام کار با این نرم‌افزار مشکل چندانی نخواهند داشت، ولی به هر حال این احتمال وجود دارد که اگر یک فایل اشتباه را بارگذاری کنید یا روند فلش کردن دستگاه به هر دلیلی قطع شود، اسمارت‌فون یا تبلت شما دیگر بوت نشود. در این حالت حتی اگر دستگاه خود را برای تعمیر به کمپانی بفرستید، استفاده از Odin باعث می‌شود که دستگاه شما شامل گارانتی نشود.
 
اگر ریسک موارد فوق را می‌پذیرید، ادامه مقاله را مطالعه کرده و کار را شروع کنید.
 
گام اول: یافتن نسخه صحیح و اصیل Odin
 
پیش از آنکه کار با Odin را آغاز کنید، می‌بایست نسخه اصلی این نرم‌افزار را بیابید و آن را دانلود کنید. همانطور که اشاره شد، Odin برای استفاده عموم کاربران توسط سامسونگ طراحی و منتشر نشده است. بنابراین شما مجبور هستید Odin را از یک وبسایت که این نرم‌افزار را برای استفاده در اختیار کاربران قرار داده است، دانلود نمایید. در حال حاضر، آخرین نسخه Odin، نسخه ۳.۱۲ است. هر چند سایت‌های بسیاری وجود دارند که می‌توانید Odin را از آنجا دانلود کنید، ولی پیشنهاد ما وبسایت odindownload است. به هر حال همواره این نکته را مد نظر داشته باشید که پیش از اینکه یک نرم افزار را از یک منبع غیر رسمی دانلود کنید، از بروز بودن آنتی ویروس سیستم خود مطمئن باشید.
 
Odin را دانلود کرده و آن را از حالت فشرده خارج کنید. این برنامه پرتابل بوده و نیازی به نصب کردن بر روی سیستم ندارد.
 
گام دوم: یافتن فایل فلش گوشی برای استفاده در Odin
 
این مرحله یکی از حساس‌ترین اقداماتی است که باید انجام دهید. فایل‌های Odin از لحاظ حجم، بسیار متفاوت هستند. از فایل‌های چند گیگا‌بایتی که در بر گیرنده نسخه اصلی سیستم عامل اندروید است تا فایل‌های کوچک که شامل آپدیت‌هایی سیستم هستند. در اکثر موارد شما از Odin به منظور فلش کردن یک دستگاه دست دوم استفاده می‌کنید.
 
برای یافتن فایل‌های مناسب می‌توانید به فروم‌هایی که برای این منظور ایجاد شده‌اند سر بزنید و فایل مورد نظر خود را در آنجا بیابید. در این فروم‌ها، کاربران فایل‌های مختلف Odin را یافته و آن‌ها را در وبسایت‌هایی برای دانلود سایرین قرار می‌دهند. سپس یک پست در فروم ایجاد می‌کنند تا این فایل را به سایر کاربران نیز معرفی نمایند.
 
پیش از دانلود فایل Odin و استفاده از آن، نکات زیر را حتما مد نظر داشته باشید:
 
سازگاری فایل با دستگاه
مطمئن شوید فایلی که دانلود می‌کنید، مشخصا مخصوص دستگاه شما است. توجه داشته باشید که حتی همه گوشی‌های تولید شده از یک مدل خاص نیز شبیه هم نیستند. به عنوان مثال ممکن است اسمارت‌فون‌های Galaxy S8 که به سفارش کشور‌های مختلف تولید می‌شوند، با یکدیگر تفاوت‌هایی در مدل CPU، رادیو و سایر مشخصات سخت‌افزاری داشته باشند. نام و مدل دستگاه خود را بصورت کامل جستجو کنید و مطمئن شوید که فایلی که دانلود می‌کنید مخصوص همین مدل باشد. اگر اطمینان ندارید، به هیچ وجه دستگاه را فلش نکنید.
 
سازگاری با Odin
ممکن است نسخه‌های قدیمی برنامه Odin، قادر به اجرای فایل‌های جدید و فلش کردن دستگاه‌های به روز نباشند. بنابراین ممکن است لازم باشد مدتی صبر کنید تا نسخه بعدی Odin بر روی اینترنت قرار بگیرد و از آن استفاده کنید.
 
حجم فایل دانلود شده
اگر یک آپدیت نرم‌افزار بسیار حجیم باشد، ممکن است نتوانید نسخه قدیمی نرم‌افزار گوشی را مجددا فلش کنید. بهترین روش برای فهمیدن این موضوع، بررسی و خواندن توضیحاتی است که سایر کاربران ارایه کرده‌اند.
 
باز هم این نکته را یاد‌آور می‌شویم که اگر فایلی که دانلود می‌کنید با گوشی یا تبلت شما سازگاری کامل نداشته باشد، به احتمال بسیار زیاد باعث آسیب رسیدن به دستگاه خواهد شد. اگر از همه چیز مطمئن هستید، فایل را دانلود کنید. معمولا این فایل‌ها بصورت فشرده شده هستند و در قالب فایل‌های ZIP یا RAR بر روی اینترنت وجود دارند.
 
گام سوم: اسمارت‌فون یا تبلت خود را به کامپیوتر وصل کنید
 
گوشی خود را خاموش کنید. سپس مجددا آن را در حالت Download mode راه‌اندازی کنید. در این صورت، دستگاه در حالت فلش شدن با یک نرم‌افزار جدید قرار می‌گیرد. راه‌اندازی دستگاه با این حالت، نیازمند فشردن چند کلید بصورت همزمان است. در مدل‌های قدیمی‌تر سامسونگ، معمولا با فشار دادن و نگه داشتن کلید‌های Power، Home و کلید کاهش صدا به مدت چند ثانیه، می‌توانید وارد Download mode شوید. در مدل‌های S8 و Note 8 می‌بایست کلید‌های Power، Bixby و کاهش صدا را همزمان فشار دهید.
 
توجه داشته باشید که Download mode مخصوص گوشی‌ها و تبلت‌های سامسونگ است و با Recovery mode که در سایر دستگاه‌های اندرویدی وجود دارد، متفاوت است.
 
هنگامی که وارد محیط Download mode شدید، اسمارت‌فون یا تبلت خود را با استفاده از کابل USB به کامپیوتر وصل کنید.
 
گام چهارم: استفاده از Odin برای فلش کردن گوشی
 
پس از اتصال دستگاه به کامپیوتر، برنامه Odin را اجرا کنید. در صفحه مربوط به برنامه می‌بایست یک ورودی را در قسمت ID:COM مشاهده کنید. همچنین یک پیغام با عنوان Added!! را در قسمت Log مشاهده خواهید کرد. اگر این موارد را در صفحه برنامه Odin نمی‌بینید، می‌بایست درایور سامسونگ برای گوشی خود را جستجو کنید.
 
در برنامه Odin چند انتخاب پیش روی شما قرار دارد.
 
BL: فایل بوت‌لودر
AP) Android Partition): فایل اصلی سیستم عامل
CP: سیستم عامل مودم
CSC: یک پارتیشن اضافه برای داده‌های منطقه‌ای
 
هر یک از دکمه‌ها را فشار داده و فایل مربوطه با پسوند .md5 را که در مرحله دوم دانلود کرده‌اید، انتخاب نمایید. بسته‌ای که دانلود کرده‌اید، دقیقا متناسب با کاری است که قصد دارید بر روی گوشی انجام دهید و به احتمال بسیار زیاد، شامل هر ۴ مورد فوق نخواهد بود. مطمئن شوید که فایل را در محل صحیح و مربوط به خودش بارگذاری می‌کنید. فایل‌هایی که حجم بالایی دارند، مخصوصا AP، ممکن است برای بارگذاری، برنامه را برای چند دقیقه در اختیار بگیرند. صبور باشید و اجازه دهید تا فایل بصورت کامل آپلود شود.
 
دستور‌العمل مربوط به فایل را در پستی که فایل را دانلود کرده‌اید، بصورت کامل و دقیق مطالعه کنید تا دقیقا متوجه شوید که چه کاری باید بکنید.
 
اگر همه چیز درست پیش رفته و از صحت عملکرد خود مطمئن هستید، گزینه Start را کلیک کنید تا پروسه فلش کردن گوشی آغاز شود. چند لحظه طول می‌کشد تا داده‌ها انتقال پیدا کنند، مخصوصا اگر گوشی را از طریق USB 2.0 به کامپیوتر وصل کرده باشید. در این حالت فایل‌های فلش شده را در فیلد Log یا Message مشاهده خواهید کرد. همچنین نوار مربوط به پیشرفت پروسه، در کنار قسمت ID:COM قابل مشاهده است.
 
پس از پایان عملیات فلش کردن گوشی، گزینه RESET در بالای قسمت ID:COM نمایش داده می‌شود. بر روی آن کلیک کنید. گوشی شما ریست شده و با نرم‌افزار جدید راه‌اندازی می‌شود.
 
نشانی کانال تلگرام ما.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 53
بازدید : 53
Mahdi Bahramian
20:26
جمعه 20 بهمن 1396

 ساعاتی پیش آمازون گزارش مالی مربوط به سه ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۱۷ میلادی را منتشر کرد که براساس آن این کمپانی بزرگ موفق شده تا با کسب سود خالص ۲ میلیارد دلاری در تاریخ کمپانی رکوردشکنی کند. آمازون اعلام کرده که سرویس پرایم این کمپانی با شتاب هر چه بیشتری در حال رشد است.

 
آمازون به عنوان یکی از خلاق‌ترین کمپانی‌های فناوری علاوه بر اینکه بزرگ‌ترین خرده ‌فروشی اینترنتی جهان است، سرویس‌هایی نظیر پرایم را نیز برای افزایش مشتریانش ایجاد کرده و در کنار این کسب و کار، تولید برنامه‌های تلویزیونی اختصاصی، تولید بلندگوی مبتنی بر دستیار صوتی هوشمند را نیز برای جذب هر چه بیشتر مشتریان پرایم راهی بازار کرده است. آمازون اعلام کرده که خرید ۱۳.۷ میلیارد دلاری Whole Food Market نیز باعث شده تا این کمپانی در زمینه‌ی فروش خواربار نیز سهم بزرگی از بازار را در اختیار داشته باشد. 
 
گزارش مالی آمازون حکایت از کسب سود خالص ۱.۸۶ میلیارد دلاری یا ۳.۷۵ دلار به ازای هر سهم کمپانی دارد. 
 
دنیل آیوز از GBH Insights در خصوص سوددهی آمازون چنین اظهار نظر کرده است:
پاییز ۲۰۱۷ یک فصل عالی مالی دیگر برای آمازون بود. بزرگ‌ترین خرده‌فروشی اینترنتی جهان موفق شد تا در تعطیلات منتهی به سال نوی میلادی و دوران خرید پایان سال بیش از ۵۰ درصد از سهم بازار خرده‌فروشی اینترنتی را کسب کند.
 
آمازون اعلام کرده که میزان فروش سال نوی میلادی این کمپانی در مقایسه با سال گذشته با افزایشی ۳۸ درصدی به بیش از ۶۰.۵ میلیارد دلار رسیده است. از جمله‌ی فاکتور‌های موفقیت آمازون باید به سرویس‌ تحویل دو ساعته‌ی کالا نظیر Prime Now اشاره کرد که سهم عمده‌ای در افزایش فروش داشته است. سرویس پرایم در طول یک هفته طی پاییز ۲۰۱۷ شاهد ثبت نام بیش از ۴ میلیون عضو جدید بوده، بطوریکه در مجموع درآمد حاصل از حق اشتراک سروس پرایم با افزایشی ۴۹ درصدی به ۳.۲ میلیارد دلار رسیده است. 
 
انتظار می‌رود درآمد کسب شده از حق سرویس پرایم در فصل جاری بیش از پیش افزایش پیدا کند، چراکه آمازون هزینه‌ی عضویت در سرویس پرایم را افزایش داده است. آمارها نشان از این دارد که نیمی از خانواده‌های آمریکایی یا قریب به ۶۰ میلیون خانوار عضو سرویس پرایم هستند. درآمدهای تبلیغاتی و سایر درآمدها نیز با افزایشی ۶۲ درصدی به بیش از ۱.۷۴ میلیارد دلار رسیده است. 
 
با توجه به موفقیت‌های روزافزون آمازون، رشد ارزش سهام آمازون در سه ماهه‌ی چهارم ۲۰۱۷ از میانگین رشد سبد سهام S&P 500 عبور کرده و با رشد ۵۰ درصدی همراه بوده است. درآمد سرویس‌ وب آمازون یا AWS نیز با رشدی ۴۵ درصدی به ۵.۱ میلیارد دلار رسیده است.
 
آمازون با وجود کسب درامد بالا و رشد روزافزون ارزش سهام که جف بزوس را تبدیل به ثروتمندترین فرد جهان کرده، سوددهی کمتری در مقایسه با سایر کمپانی‌ها دارد که دلیل آن سرمایه‌گذاری بالای این کمپانی برای رشد بیشتر هم از نظر تنوع حوزه‌های فعالیت و هم از نظر گسترش دامنه‌ی جغرافیایی فعالیت است. 
 
آمازون اعلام کرده که بودجه‌ی بیشتری را برای تولید ویدیوی اختصاصی هزینه خواهد کرد و در نظر دارد تا مجموعه‌ی تلویزیونی ارباب حلقه‌ها را نیز تولید کند.
 
اپلیکیشن واتس آپ که به گفته کارشناسان، همواره از امن‌ترین، محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان شناخته شده است، حالا طبق گزارش جدیدی از سوی موسسه تحقیقاتی اپ توپیا، تعداد دفعات دانلودهای این پیام‌رسان در سال 2017 میلادی از مرز یک میلیارد هم گذشت و آن را به پردانلودترین اپلیکیشن در فروشگاه‌های اینترنتی و آنلاین جهان تبدیل کرد.
بر اساس گزارش‌های رسمی منتشر شده توسط واتس‌آپ، این اپلیکیشن حدود 3/1 میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد. شرکت فیسبوک با در اختیار داشتن واتس‌آپ در سال 2014، حدود 19 میلیارد دلار درآمد کسب کرد و هم اکنون نیز درصدد جلب رضایت کاربران و افزایش تعداد دفعات دانلودها از این اپلیکیشن پیام‌رسان محبوب است. فیسبوک مسنجر نیز یکی دیگر از پیام‌رسان‌های اختصاصی فیسبوک است که همراه واتس آپ از پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان هستند.
 
فهرست موسسه تحقیقاتی اپ توپیا که به ترتیب شامل تعداد دفعات دانلود و نصب اپلیکیشن‌های مذکور توسط کاربران در سال 2017 میلادی است، شامل هشت اپلیکیشن برتر و پرطرفدار می‌شود. ادم بلاکر، مدیر ارتباطات موسسه اپ توپیا در این باره خاطرنشان کرده است ممکن است یک کاربر روی چند دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت خود، این اپلیکیشن را دانلود و استفاده کند، بنابراین نباید این‌طور تصور شود که تعداد دانلودها با تعداد کاربرانی برابر است که از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند.
 
از دیگر اپلیکیشن‌هایی که پس از واتس آپ در این فهرست جای گرفته‌اند، می‌توان به ترتیب به Subway Surfers (بخش بازی)، Netflix (بخش تفریح و سرگرمی)، Subway (بخش خوراکی)، Tinder (بخش ارتباطات)، Uber (بخش حمل و نقل)، AliExpress (بخش خرید و فروش) و Spotify (بخش موسیقی) اشاره کرد.
 
لینک کانال تگرام ما
تعداد بازدید از این مطلب: 57
بازدید : 57

T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود